sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Avausteksti

Tästä se nyt sitten lähtee. Aloitetaan muutamalla faktalla minusta:

 • Syntynyt vuonna 1991
 • 179cm pitkä
 • 18-vuotiaana painoin 69kg
 • Ja nyt 22-vuotiaana pahimmillaan 98kg
 • Kolmen koiran omistaja
 • Parisuhteessa
 • Kiroilen paljon liikaa
En tunne enää olevani oma itseni tässä kömpelössä ja painavassa kropassa. Lopetin ratsastusharrastuksen, koska tunsin olevani liian kömpelö ja iso hevosen selkään. En voi olla hyvä ratsastaja jos en hallitse itseäni. Toivon vielä joskus palaavani sen harrastuksen pariin.

Pelkään kuollakseni kirjoittaa tätä blogia - edes näin salaisena alkuun. Pelkään kirjoittaa ylös eniten mieltäni vaivaavat asiat, joita häpeän suunnattomasti. Olen hiilihydraattiaddikti, joka mussuttaa leipää ja suklaata salaa autossaan ja menee kotiin esittämään nälkäistä ja syömään vähän lisää. Jos normaali ihminen syö kaksi leipää aamupalaksi, minä syön neljä. Vaikka ei olisi nälkä.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio sopii minulle parhaiten, koska alun vierotusoireiden jälkeen en osaa enää edes kaivata hiilareita. Tämä on testattu aikaisemmin, mutta vanhoihin kaavoihin on palattu pian. VHH tuo mulle hyvän ja kevyen olon enkä ymmärrä itse itseäni, miksi haluan palata tähän turvotuksen, vatsan kaasuuntumisen ja lihomisen maailmaan.

Mä en ole läski. Mun ei kuulu olla läski. Mun kuuluu olla sporttinen, timmi ja upea pitkä nainen. Ja sellanen mä aion olla. Tästä se lähtee. Musta tulee taas upea!

2 kommenttia:

 1. Mä harrastin myös tota salaa syömistä. Kotiin ajaessa käkkärin drive-innin kautta tuplajude huiviin ja kotiin. Sit jos oli jotain hyvää safkaa tarjolla, eiku ääntä kohti vaan. Okei harrastan edelleen ja nykyäänhän mä kusetan lähinnä itseäni............

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuulostaa tutulta. Itsehän vedin mielellään 2-3kpl kahen euron hamppareita ja kysyttäessä sanoin syöneeni vain yhden.

   Poista