sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Hei hei, maha!

Mä olen tyyppiä salakavala lihoaja. Mulle rasva kertyy tasasesti koko kroppaan päästä varpaisiin, joten kilojen on ollut helppo kertyä vähän varkain. Kun ei yksinomaan paisu esimerkiksi vatsastaan, että kerryttäis semmosen uimarannoilla turvaa tuovan uimarenkaan vyötärölleen, niin on helpompi jättää huomiotta ne pienet vaatteiden kiristelyt siellä sun täällä.

Toki eniten kertyy naisille ehkä tyypillisempään tapaan se rasva tonne reisiin ja takapuoleen. Samoin käsivarret on sellanen paikka, jossa nyt tiedostan häiritsevästi sen ylimääräisen hyllyvän painon. Siihen samaan kauppaan kertyy myös jenkkakahvoja ja mahaa, mutta ei ihan niin radikaalisti, kuin näkee monilla muilla naisilla.

Melkoinen osa mun mahasta on ollu turvotusta. Nestettä ja ilmaa. Kaunis ja naisellinen aihe, mutta kyllä illalla tiesi mussuttaneensa päivän aikana paljon huonoja hiilihydraatteja, kun maha murisi ja mölisi, turposi ja kupli. Ei järin eroottinen olotila.

Eilen illalla toi saman katon alla asuva köriläs piti kättään mun vatsan päällä ja hämmästeli, että täähän on ihan lommolla! Missä on maha?! Se meni pois. Neste meni pois, kuplat meni pois. Mahaan ei koske, se ei murise eikä mölyä. VHH on parasta! Senttejä vyötäröltä on karannut 6cm.

Mulla on kuvia vuoden takaa tää sama keltanen paita päälläni, mutta en löytänyt yhtään kuvaa, jossa en apinan raivolla kiskois mahaa sisään. Joten ne eivät ole vertailukelpoisia. Näitä voin sitten vertailla joskus kun olen lähempänä päämäärääni, että miten littanaksi masu voikaan päätyä.

Tossa pyllyssä ja käsivarsissa on vielä paljon hukattavaa. Mutta nyt olen iloinen paljon paremmin voivasta masusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti