lauantai 28. syyskuuta 2013

Uusille kymmenille

No tänä aamuna se vihdoin tapahtu! Paino laski ensin parissa päivässä lukuun 90,1kg ja sitten kiusasi nousemalla lukuun 90,3kg. Sain pienen raivarin ja kiroilin keholleni sisäisesti, että nyt hävität ne parisataa grammaa sieltä, että tää mun vahva tsemppihenki jatkaa kasvuaan.

Tänä aamuna se sitten näytti 89,8kg!! Kuinka hieno olikaan fiilis. Mä en enää ikinä halua tai aio painaa yli yhdeksääkymmentä kiloa. En koskaan. Mun olo fyysisesti ja henkisesti on koko ajan vaan parempi. Itsetunto on kohtentunut ja tuntuu että ryhtikin paranee koko ajan. Uskallan jo melkein olla itseni pituinen.

Painavimmillani (joka on ollut yli 98kg, en vain ole halunnut merkitä sitä enää mihinkään ylös joten en muista tarkkaan) vihasin myös pituuttani. Jos on melkein 180cm pitkä ja painaa liki 100kg, sillon on iso joka suuntaan. Ei ero mikään ihan valtava ole tossa painossa, mutta olo tuntuu jo nyt paremmalta ja uskallan olla pitkä. Ehkä vielä jonain päivänä tunnen itseni niin hyväksi, että uskallan vetää korolliset kengät jalkaani. Jos nyt käyttäisin korkokenkiä niin tuntisin olevani elefantti puujaloilla..

Mun ensimmäinen karkkipäiväkin on merkitty ylös. Perjantaina 25.10. annan itselleni luvan mennä Amarilloon syömään. Aion sillon ahmia ison burgerin perunoineen hyvällä omalla tunnolla ja varmaan yhden siiderinkin siihen päälle. Saa nähdä jaksaako rytinällä pienentynyt vatsalaukku-parkani vetää koko setin sisäänsä, puhumattakaan siitä olosta mikä sen jälkeen tulee. Ja seuraavana päivänä.

Mielitekojen vahvuus ja määrä on jo nyt laskenut todella alas. En kuolaa kassajonossa suklaapatukoita enkä pyri kaupasta pois pienen paniikin vallassa. Teehen laitan puolet siitä sokerimäärästä mitä ennen ja smoothiet maistuvat välillä liiankin makeilta, vaikka niissä on vain rahkaa ja sokeroimattomia marjoja. En kaipaa ja tarvitse sokeria.

Ne himot menee ohi. Kun sen alun jaksaa taistella niitä mielihalujaan vastaan (vierotusoireita), niin se helpottaa kyllä ja menee ohi. Mutta sitä erävoittoa pitää haluta ihan oikeesti. Muuten sitä alkaa huijaamaan itseään ja lopulta homma leviää käsiin kokonaan.

Mulla on jo nyt voittajafiilis! Sen kunniaksi taidan lähteä lenkille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti