keskiviikko 18. syyskuuta 2013

VHH - viikko 1

Ensimmäinen viikko vähähiilihydraattisella takana ja olo on mitä loistavin. Ensimmäisen muutaman päivän vierotusoireet hiilareista oli jälleen kerran aivan jotain kamalaa. Kun seisot kaupan kassajonossa sen salaattipurkkis kanssa ja vieressä ne suklaapatukat ja pikkusuolaset kirkuu sun nimeä. Sitä se on.

Ja sittenhän mä sorruin. Mitäpä yks Daim-patukka haittaa? Eikö niin? Autossa tungin sen turpaani ahnaasti ja onnellisena. Hetken päästä olo oli kuin idiootilla. Että oletko sä reppana noin heikko? Yks suklaapatukka ja mä häpesin itteäni. En uskaltanu kertoa sitä ääneen kenellekään, mutta mulle tuli henkisesti niin paha ja kuvottava olo, että mä tajusin tän olleen ehkä hyväkin asia. En saanu siitä sitä mielihyvää, minkä odotin saavani.

Sen jälkeen ne herkut siinä kassan vieressä on enää lähinnä hennosti kuiskailleet mulle. Ja ne mun Citymarketin salaattibaarista haetut salaatit näyttääkin yhtäkkiä aika tosi hyviltä. Mähän otan salaatit aina ilman salaattia, koska se on ehdottomasti koko salaatin tylsin osuus. Enemmän tomaattia, kurkkua ja paprikaa sen tilalle, niin hyvä tulee. Niiden lisäksi salaatissa on tän viikon aikana maistunut lohi, fetakuutiot ja lusikallisen siemensekoitustakin olen kauhonut mukaan.

Koska makua ei saa puuttua tai homma tökkää kuin seinään. Ei kukaan jaksa pelkkää salaattia mussuttaa. Tai mä en ainakaan. Pitää olla makua ja pitää olla täyttävää. Eilen illalla ruokana oli Finduksen Classic Wok vihanneksia Valion Kolmen juuston kermalla ja nokareella Koskenlaskijaa. Oli ihan sairaan hyvää! Aikasemmin on syöty samaa settiä ilman Koskenlaskijaa, mutta se on ehdottoman hyvä lisä siihen, mössöstä tulee samettista ja ihanan maukasta. Lisäänhän vois halutessaan paistaa vaikka jotain lihaa, mutta mulle se maistuu tollasenaan tosi hyvin!

Mulla on hyvä fiilis tästä. Tosi hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti