maanantai 23. syyskuuta 2013

Viikkokatsaus

Tänään vaaka näytti 90,5kg. Ensi viikon punnituksessa (joka maanantai tästä eteenpäin) painoni alkaa siis uudella numerolla, joka on 8. Ensi viikolla mä en paina enää yhekskytjotain, ensi viikolla mä painan kahekskytjotain. Siitä onkin taas pitkä matka siihen, että saan sanoa painavani seitkytjotain, mutta tyydytään tohon 8-alkuiseen nyt ensi alkuun.

Nyt mä meinaan taas unohtaa sen, että muutama sata gramma enää pois ja mä olen keventänyt itseäni kahdeksalla kilolla. Kahdeksan kiloa pois siitä, kun mä tajusin olon olevan kuin elefantilla. Jokaisella askeleella mä tunsin miten jenkkakahvat värähti lyllyen, miten huppari kiristi hihoista ja olo oli epävarma. Eilen mun suurimman koon farkut (34/34 (tuumakoot vyötärö/lahje)) oli pesun jälkeen edelleen märkänä, joten otin riskin kokeilla vetää pykälää pienemmät (33/34) ja ne meni jalkaan. Reisistä vähän kiristi, mutta vyötärö meni kiinni helposti. Wau!

Mulla on vino pino aivan sairaan makeita ja ihania farkkuja kaapin perällä, joihin en ole mahtunut vuosiin. En oo raaskinu heittää niitä silti pois, koska vielä joskus mä niihin mahdun. Eräät aiiiivan ihanat koon 30/34 farkut kun saan kiskastua jalkaani ja pystyn vielä hengittämään, liikkumaan ja jenkkakahvat ei tursu maahan asti, sillon mä juhlin. Sitä odotellessa.

Otetaan nyt kuitenkin päivä kerrallaan. Tänään ostin pienen salaatin, joka kyllä näytti herkulliselta, mutta ei mennyt alas. Meinasin kakoa kaiken heti pihalle. Vedin sitten vaan smoothien ja paljon vettä. Nesteet meni helposti alas, mutta se saatanan salaatti tuli yksinkertasesti korvista. Täytyy huomenna keksiä jotain ihan muuta.

Kaivellaan vähän motivaatiota ja tsemppiä takasin. Ihan pari päivää niin pääsen käsiksi ihan uusiin lukuihin. Yeah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti