sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Vuonna 2009

Yksi isoimmista sysäyksistä ryhtiliikkeen ottamiseen oli, kun löysin kuvia vuodelta 2009. Kuvissa olen vieraana häissä ja tajusin, että läski ei totta tosiaan kaunista, kyllä mä olen tuolloin ollut niin paljon nätimpi. Ja silti, tohon aikaan pidin itseäni pyöreänä. Halusin ton mustan huivin mekon kanssa, jotta saan noi "kamalat läskikädet" piiloon. Tsiisus mikä mielipuoli ämmä...


Ja nyt antaisin ainakin puolet omaisuudestani, jos pääsisin takasin tohon painoon än yy tee NYT! Tohon kun löis vähän lenkkeilyä ja kuntosalia päälle, niin hitsi miten olis upee muija! Toivottavasti olen nyt jo sen verran aikuisempi ja päästäni selkeämpi, että tossa vaiheessa tajuan näyttäväni hyvältä. Hullu ämmä saatana...

Toinen kuva on samalta vuodelta, mutta reilu puolisen vuotta aikasemmin. Siihen aikaan olin pudottanut painoa semmosen reilut 10kg. Silti en omistanut yksiäkään shortseja tai käyttänyt hameita. Siis voi apua mikä urpo! Oman osansa siinä voi tehdä läskiksi haukkuminen ala-asteella (kunnes kasvoin metrin muista ohi ja oli aika iso riski saada multa neppariin niin että tuntuu, pitivätpähän turpansa tukossa). Kun tarpeeksi kauan kuulee olevansa läski, niin siihen uskoo aika sitkeesti vaikkei asia edes ole niin.

P.S. Oli muuten hyvät bileet!

2 kommenttia:

  1. Kommenttiterroristi iskee jälleen! Vaan tää on ku mun omasta kynästä kans. Miks mä en osannu sillon joskus 30 kiloa sitten iloita (JA PITÄÄ KIINNI) silloisesta kropasta? Ei, olin iha vitunläski sillon. Tais tulla jonkun muun suusta alunperin sekin läppä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että ikä on aika hyvä selitys. Epävarmuus ja muut tekijät taustalla estää näkemästä sitä.

      Poista