sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kevyt aamulenkki

Ostin perjantaina juoksutrikoot. En todella ole vielä siinä kunnossa, että vapaaehtosesti lähtisin esittelemään hyllyviä jalkojani näissä vermeissä ihan ihmisten ilmoille, joten joko mä juoksen aikasin aamulla tai myöhään illalla. Mutta myönnän, onhan niillä nyt ihan hemmetin kiva liikkua!

Lauantaina vähän laiskotutti, joten en tehnyt yhtään mitään koko päivänä. Tänä aamuna mun pettämätön sisäinen kello herätti mut klo 6.45, eli kesäaikaahan se tekis 7.45. Oon jo monta kuukautta heränny 7.30-8.00 riippumatta siitä onko työpäivä vai vapaa ja toki myös mennyt nukkumaan klo 22-23 eli ihan päteviä yöunia on tullu kiskottua. Mutta sen kyllä huomaakin.

Enivei, kun ei nukuttanu ni sittenpä päätin lähteä nuorison kanssa lenkille. Kovin pitkää lenkkiä en edes suunnitellutkaan, koska koirilla on tänään muutakin fyysistä aktiviteettia tiedossa.


4,7km, keskinopeus noin 7km/h, mukaanlukien myös pari kävelypätkää. Eli hyvin kevyesti ja rauhallisesti on menty, mutta oli lämmin ja myös pieni hiki nousi pintaan. Ihan semmonen kiva alotus päivälle. :) Kuten allaolevista kuvista voi havaita, naama ei onnistunut olemaan tänään edustuskelpoinen. Tein sitten lärvin tilalle tommoset huomaamattomat muokkaukset. ;)


Trikoot + takki 39,90€ Stadiumista. :D

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihanalta näytät. :) Ehdottomasti voit liikkua trikoissa "esittelemässä" jalkojasi, minä ainakin haluaisin törmätä noin upeaan ilmestykseen aamulenkilläni - ei voisi päivä enää paremmin alkaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No herttinen, kiitos tästä. :) Täytynee vertailun vuoksi ottaa uusi kuva näissä trikoissa, on jalatkin ehtineet kaventua melko paljon!

   Poista
  2. :) Laitoin sulle postia, toivottavasti ei haittaa!

   Poista