sunnuntai 6. lokakuuta 2013

VHH - Viikko 3

Huomenna on maanantai ja punnitus. Tiedän, että viime punnitukseen tiputin 2,2kg, mutta tällä viikolla sitä ei ole odotettavissa. Paino on luultavasti sama. Mutta se ei haittaa, koska tälle olotilalle ei ole mitään numeerista mittaria, vaan voin vain yrittää hehkuttaa parhaan taitoni mukaan!

Jos reilu viikko sitten koon 33/34 farkut kiristivät reisistä, niin nyt ne on löysähköt ja ilman vyötä saan olla koko ajan kiskomassa niitä ylöspäin. Kaikki urheiluhousut oli ennen reisistä kireät, nyt sain ulkopuoliseltakin kommenttia, että noihan roikkuu sun päällä! Ja ostinpa muuten uudetkin löysät mustat urheiluhousut, normaalin koon 46 sijaan tässä mallissa koko 42 oli oikein passeli ja kuten loose fit -housujen kuulukin olla - löysät.

Ei löytyny saman parin sukkia tänä aamuna, koska eräs nelijalkainen nuorimies kuskailee niitä
pitkin kämppää niin, ettei kukaan löydä omiaan, samoista pareista puhumattakaan...

Tunnen oloni paremmaksi ja paremmaksi joka päivä. Tällä viikolla oli yksi heikko hetki, kun olisin halunnut juosta kauppaan ostamaan mitä tahansa roskaa. Kolmioleipiä, sipsiä, perunapiirakoita, pasteijaa, ihan mitävaan!!! Nieleskelin kuolaa ja vähän ehkä itkuakin, mutta selätin sen heikon hetken ja ihanat mielikuvat näistä ällötyksistä katosivat. Tunsin itseni voittajaksi.

Mä vihaan blogeja, jotka vaan hehkuttaa kuinka kaikki on superia ja ihanaa. Kaikki menee aina putkeen ja on vaan perhosia ja pumpulia. Mutta en voi sille mitään, nyt vaaan on ihan superhyvä fiilis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti