tiistai 22. lokakuuta 2013

Viikkopunnitus 21.10.2013

Eilen oli taas sen aika. Ei mulla ollu oikeestaan mitään ajatusta tai oletusta painon suhteen, mutta en mä nyt valittamaankaan ruvennut, kun vaaka näytti 86,2kg. Viikko sitten se oli 87,4kg. Johonkin sitä vaan hupenee.

Lauantaina käytiin leffassa ja annoin itselleni luvan irtokarkkeihin. Vajaan kourallisen söin irttareita ja jo puolessa välissä alko tulla paha olo. Sitkeesti mussutin itselleni sallitut karkit leffan aikana (leffa oli muuten  Selänne, tykkäsin!) ja ei taida riittää sanat kuvaamaan sitäkään oloa.

Loppuillan kärsin kauheesta päänsärystä ja kuvottavasta tunteesta mahassa. Yhestä kourallisesta karkkia! Mä oon ennen kiskonu ongelmitta PUOL KILOA!! Ja nyt tein kuolemaa muutaman namin jälkeen. Mutta seuraava aamu. Huhhuh! Ensin tajusin, että mun silmät ei aukee. Ne oli niin turvonneet, että tihrustelin maailmaa millin raosta. Toisekseen, sormet oli turvonneet. Semmoset tönköt makkarat. Ja jo sillon illalla alkanu päänsärky ei vaan ottanu loppuakseen. Kaadoin vettä kurkusta alas litratolkulla, mutta se kuvottava olo ei hävinny mihinkään.

Käsittämättömän kamala fiilis pikkuruisesta määrästä karkkia. En yhtään enää ihmettele, miks oon ennen voinu niin huonosti. Todella herättävä kokemus! Kaks kuukautta oon eläny lipsumatta ja nyt luvan kanssa aiheutin itselleni hienon herätyksen. Tuskin taas hetkeen tekee kauheesti mieli namia. Huhhuh ja yök.

Tää eilisen juoksulenkin aiheuttama tuska reisissä ja pakaroissa on aika tosi paljon kivempaa tuskaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti