sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Vuonna 2008

Kaivelinpa lisää kuvia menneiltä ajoilta. Ensimmäinen on helmikuulta 2008, jossa painan muistaakseni vähän päälle 70kg (oliskohan 72kg?). Reisissä huomaan ite suurta eroa, mutta vaikeahan tosta on sanoa paksujen vaatteiden takia. Ja turha kysyä noin muuten kuvan asetelmista, ei mitään käryä mitä siinä tapahtuu.. :D


Toinen kuva on syksyltä 2008 ja luulen kilojen kieppuvan jossain 75kg:n paikkeilla. En mä (enää) näe itseäni lihavana tuossa, mutta eipä tohonkaan olis pahaa tehny muutama kilo tiivistää lihakseksi. Mutta enpä mä tohon aikaan ole enää tehnytkään yhtään mitään muuta kuin käynyt käppäilemässä koiran kanssa.


Että kun moni on hämmästelly, että ohhoh mistä sä olevinaan kolkyt kiloa meinaat karsia pois?! Jos painaisin saman verran, kuin tossa kuvassa, olisin tiputtanut jo yli 20kg, enkä tossakaan painossa ole ollut totta tosiaan mikään laiha. Että niin sitä vaan rasvaa kertyy ja jemmautuu.

Nyt kun vaan selkäranka pitää kuten tähänkin asti ja reipastutaan urheilussa niin maaliviiva alkaa häämöttämään hyvin äkkiä. Minkähän uuden tavotteen sitten keksin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti