perjantai 29. marraskuuta 2013

Aamujen pelastaja: valo!

Kaveri oli hankkinu tommosen Wake-up Lightin ja kehu sitä ihan hirmu hyväksi. Pimeistä aamuista nuutuneena päätin mäkin kokeilla semmosta valoa. Ensin kiertelin kaupat läpi, mutta kaikki inhimillisen hintaset valot oli loppuneet.

Sitten avasin huuto.netin ja sieltä napsahti heti kohalle muutaman kympin maksava hyvin tehokas Philipsin Wake-up Light, jossa oli valon lisäksi myös radio! Eli valoa ja ääntä samassa paketissa! Virittäessä harmikseni huomasin, että härvelistä oli lamppu palanut. Iloinen kilinä vaan kuului hehkulampun sisältä.

Masiina vetää itteensä peräti 100W lampun, mutta nyt kaapista löytyi vaan 40W varalamppu. Täytyy kirmata kauppaan hakemaan tehokkaampaa valonlähdettä..

Mutta tänä aamuna! Lamppu alko hiljalleen tuottamaan valoa 6.30 ja varttia myöhemmin olin hereillä. Vielä vartti lisää ja radio alko hiljalleen menemään päälle. Voin kyllä näin ensimmäisen aamun perusteella suositella enemmän kuin lämpimästi! Varsinainen herätyskello oli soimassa kahdeksalta, mutta ihan suotta kun olin jo ihan täysin hereillä ennen seittemää.

En malta oottaa, että saan siihen vähän kirkkaamman valon ja testaamaan yhä useampana aamuna! Mä luulen tän olevan ratkasu mun unirytmin muokkaamiseen entisestään. Tarkoitushan olis herätä entistä aikasemmin ja mennä myös nukkumaan ennen kympin uutisia. :)

Suosittelen kaikille valoa aamuihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti