sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Höpöttelyä ja kauppareissuahdistus

Kävin äsken Jumbossa vähän ostoksilla. Pitkän pitkän pitkän aikaa on tullu käytettyä vaan urheilurintsikoita, koska aika monista taviksista puristuu esimerkiks kauheet selkämakkarat. Tai siis ne makkarat on aina ollu olemassa, mutta tavisliivit on oikein survonu ne esiin.

Toisekseen kaikki vanhat liivit on isoja, niin hyvällä kuin pahalla. Vaikka isot tissit olis kuinka kivat, niin kun niitä ei ole luonnostaan suotu mitenkään valtavasti ja rasvaprosentillekin on annettu viime aikoina kyytiä, niin auttamattahan ne pienenee. Mutta se hyvä puoli on se, että pelkkä kuppikoko ei piene, vaan ympärysmitta on myös saanut luvan kutistua.

Niinpä ostin ympärysmitan mukaan kokoa pienemmät liivit ihan pienellä toppauksella ja hitsi että tuntuvatkin kivalta päällä. Mun ollessa isoimmillani ostetut alushousut alkaa olemaan jo aika auttamattoman isoja, joten kolmet semmosetkin tuli ostettua uudet ja vähän pienemmät.

Mukaan tarttui myös kuvassakin näkyvä raidallinen ohut neule. Ostin tarkotuksella aika ison paidan, koska halusin rennon kotivaatteen. Kaikessa yksinkertaisuudessaan paita on ihana. Ihanaa kun on jotain uutta!

Tein myös jotain hyvin poikkeuksellista ja hoidin myös ruokaostokset Jumbossa. En ole vihkiytynyt mihinkään tiettyyn ketjuun, mutta Rainbown kermarahkan takia tulee käytyä aika paljon S-ryhmän kaupoissa. Keskon kaupoissa ei ainakaan viime kerralla ollut vastaavaa tuotetta.

Miksi se oli poikkeuksellista? Koska mä vihaan jättikauppoja!! Mä tuskastun niistä kilometrin pitkistä käytävistä ja kun mitään ei löydy ja kaikkea on ihan helvetillisen paljon. Ja oho kas kun unohdat jotain ja kipität kuudennen kerran sinne toiseen päähän sitä koko paikkaa. Kyllä oli hermo taas koetuksella.

Kaiken muun epämääräisen ohella ostin kymmenen purkkia kermarahkaa ja kolme purkkia omenasosetta. On sitten noita aamupalatarvikkeita. :) Noita molempia kun sais rahdata kotiin vaikka autollisen kerrallaan, menekkiä kun on.

Villasukkia kaivettu kassillinen talvisäilöstä, autoon vaihdettu talvirenkaat ja lapasia etsitään. Huomenna jatketaan punnituksen merkeissä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti