torstai 7. marraskuuta 2013

Julkinen blogi

Nyt on päällä joku hetkellinen mielenhäiriö ja aion julkistaa blogin. Ylipainoa käsittelevän blogin edessä on kaksi vaihtoehtoa lukijoiden reaktioille:

1. Nauretaan/pilkataan/halveksitaan sitä, että ylipäänsä päästi itsensä lihoamaan.
2. Annetaan menneiden olla ja keskitytään sen ihran kadottamiseen ja tsempataan kohti maalia.

Ja jostain syystä mä olen tasan sitä mieltä, että kaikki valitsevat ton ensimmäisen vaihtoehdon. Että julkistamalla tätä blogia saan osakseni vaan vahingoniloa ja negatiivista palautetta. Pelkään huteralle pohjalle uudelleen pikkuhiljaa rakennetun itsetuntoni ottavan sellasen julkisen selkäsaunan, että hautaudun loppuelämäkseni vuorille pakoon kaikkea.

Otan riskin. Ja toivon armoa, ymmärrystä, vertaistukea ja tsemppiä. Huh.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä sulle oiken paljon! :) Älä missään nimessä anna kusipäiden lannistaa!!

  VastaaPoista
 2. Höpön höpön ihana blogi! Ettiskelin blogia johon vois ees vähän samaistua ja tähän jäin heti koukkuun ja luin kaikki postaukset. Sain itelle potkua aloittaa (TAAS) VHH nyt ihan kunnolla (eikä mitään 2 viikon pyrähdystä), tavoitteena -8 kg. Samalla jotenki samaistuin juttuihin koiristasi ja huomasinkin näiden karvakasojen olevan aika tutun näköistä sakkia, meillä kolme tuommoista pystykorvaista paimenta asustaa. :D Jatka blogiasi ja tsemppiä elämäntapamuutokseen, minä ainakin sain tsempitystä lukemalla, toivottavasti jatkat kirjoittamista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan huippua, kiitos! :) En toki tiedä sun lähtöpainoa, mutta yks 8kg sulaa pois ihan helposti, tiukka tsemppi vaan päälle! ;)

   Poista