sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Julkinen projekti

Vaikka mä alunperin tein lupauksen tästä elämänmuutoksesta vain itselleni kuuluttamatta siitä mitenkään kaikelle kansalle, olen iloinen nyt, että olen tehnyt siitä numeron. On hienoa voida olla ylpeä itsestään ja on hienoa, kun ympärillä on ihmisiä, jotka näkee sen muutoksen myös ja tsemppaa matkalla.

Elämässä tulee olemaan myös aina niitä, jotka ei ihan sataprosenttisesti tue sun prosessia, mutta ei pidä antaa pienten häiriötekijöiden horjuttaa. Joku saattaa tuputtaa pullaa tai muuta multa kiellettyä, mutta ne vaan tarjoo mulle mahdollisuuden tuntea itseni voittajaksi, kun täysin varmasti kieltäydyn tarjouksista. Ei oo kummonen juttu, koska tää on mun projekti ja kaikki lähtee musta.

Kuten jo aikaisemmin olen kirjoitellut, niin kukaan muu tuskin saa puoltakaan tästä uudesta hyvästä olosta ja itsevarmuudesta kuin minä. Mutta hyvä olo paistaa aina ulospäin ja uskon sen jotenkin vaikuttavan ihmisiin, jotka joutuvat mun kanssa elämään tässä todellisessa elämässä.

Ja mun hyvää oloa boostaa entisestään, kun vaikkapa ihan puskista joku läheinen pamauttaa jonkun kehun muuttuneeseen ulkomuotoon liittyen. Tai sanoo ihan vilpittömästi olevansa onnellinen mun puolesta. Että ehkä mä vähän suosittelenkin tekemään tämmösistä projekteista julkisia isoon ääneen. Kunhan ensin on tehnyt sen ainoan oikean ja pitävän lupauksen vain itselleen, koska loppupeleissä se on ainoa millä on oikeesti merkitystä.

Kaikki muu siihen päälle on vaan hienoa plussaa. <3

Maailman paras työkaveri ei tyrkytä pullaa tai patonkia, vaan
esimerkiksi keksii jotain tämmöstä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti