lauantai 9. marraskuuta 2013

Kaikki hyvin


Huomenta! Nyt on semmonen aika lailla tosihyvä fiilis. Nukuin taas kerran erittäin hyvin, heräsin puol tuntia ennen herätyskelloa ja olo on mitä mainioin. 

Tänään mä sen tajusin. Että se uimarengas lantiolla on pienentynyt ainakin puolella. Enää sitä ei voi kahmia koko kouran otteella ja silti jää yli, vaikka kyllä siitä edelleenkin ihan liiankin kanssa saa kiinni. Mutta  nyt vasta mä tunnen sen ite, että jotain tosiaan on kadonnu. Painokin tipahti tänään alle sen 85kg:n, eli maanantain punnituksessa, kuten uhosinkin, kaksi ensimmäistä numeroa ovat 8 ja 4. 

Toissapäivänä kävin kampaajalla ensimmäistä kertaa varmaan vuosiin. Alaselkään asti pitkä kuollut hampputukka sai kyytiä ja hiusta kynittiin ja kevenneltiin aika tavalla. Kylläpä terve hius tuntuu ihanalta! Lopputuloksesta tuli söpön pikkutyttömäinen ja tykkään siitä kovasti. Vaikka suuria suunnitelmia hiusten varalle vielä onkin. 


Aamupalaksi maistuu jälleen Rainbow'n Kermarahka ja Bonnen Omenasose. Ihan loistava yhdistelmä! Kohta olisi vielä kuuden tunnin työvuoro edessä. Koska olen tänään ainoana työntekijänä niin otan seurakseni mun keskimmäisen koiran piristämään päivää. Kaikki noi on semmosia kultapossuja, mutta työkaverina keskimmäinen on lyömätön. Illalla tottakai, kun muut ovat juhlimassa ja baareissa ja mitä niitä nyt on, niin mä ajattelin mennä salille. Siinähän sitä alkaa jo aika pätevä lauantai olemaan kasassa. :)

"Et voi pilata mun fiilistä millään
Mul on kaikki hyvin tänään"

2 kommenttia:

  1. En kerkiä tässä välissä vielä blogia sen tarkemmin lukea, mutta ton painokehitys sivupalkin vilastuani ihan hämmennyin kuinka samanlainen alkupaino ja tahti alaspäin on ollut! :D Aloitettiinkin suurinpiirtein samaan aikaan :)

    Tuun lukemaan paremmalla ajalla uudestaan, mutta piti vaan kommentoida kun oli mielen päällä :)

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista