sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Roskaruokavaroitus ja salihaave

Mulla olis jo sillon viime viikonloppuna ollu lupa karkkipäivään, mutten halunnut pitää sitä. Eilen illalla sitten ihan yllärinä koukattiin snägärin kautta ja oho kappas mukaan tarttui hampurilainen. Kelatakaa, hamppari! Ja myönnän, se maistui ihan tolkuttoman hyvältä ja ihanalta ja ah. Alkuun.

Sitten alkoi kipu. Vatsa alkoi liki välittömästi turpoamaan kuin ilmapallo ja vatsaan pisti. Kärvistelin heräillen pitkin yötä mahan kuplintaan ja epämiellyttävään oloon. Olisin voinu melkein tarkalleen osottaa, missä se ällöttävä vehnämössö ja muu skeida liikku mun sisällä. Että joo, ei se sitten niin hyvää ollutkaan.

Ja mä otin kuitenkin pelkän hampparin. Ei puolen litran limua ja ämpärillistä ranskalaisia. Siitä setistä vasta paha olo oliskin tullu! Ja samalla mä tajusin, että tää on ennen ollu ihan normaalia. Siis tää olotila. Epämukava, turvonnut ja jopa kivulias olo. Mutta kun se on sitä aamusta iltaan joka päivä, niin se on ihan normaalitila sillon.

Aamulla heti herättyäni veivasin pirtelön käyttäen rahkaa, vadelmaa, avokadoa ja pellavansiemeniä. Pahalle kyytiä ja vauhdilla! Nyt vatsa on jo vähän helpottanut, mutta edelleen mä tunnen siellä ylimäärästä kuplintaa. Ei taas hetkeen tee mieli syödä roskaa...

Tätä mä kaipaan. Perkeleellistä hikoilua. ;)
Mä olen yli 10kg kevyempi kuin viimeksi kun yli 1,5v sitten kävin muutaman kuukauden salilla. Silti tykkäsin salilla hikoilusta ja irvistelystä ihan tolkuttomasti, joten en voi kuin kuvitella sitä hienoutta nyt, kun vois polvienkin puolesta tehdä täysillä. Sillä salilla käynti makso mulle 62€/kk joka oli mun makuun liikaa. Nyt tässä ihan lähellä olis sellanen uudehko ja kuulemma hieno ja hyvä paikka, joka verottais 40€/kk. Siihen voisin melkein jo alkaa venymäänkin.

Harkitsen sitä todella vakavasti. Se olis tossa ihan kävelymatkan päässä ja tämmöselle ujolle siellä on erikseen naisillekin oma kuntosali. Voisin alkuun piiloutua sinne muistelemaan, että mitäs täällä pitikään tehdä. Mä oon siitä kyllä haaveillu niin vahvasti, että miksei. Niillä oli nyt joku edullinen kuukauden kokeilujuttukin, niin ainakin sen voisin käydä sieltä bongaamassa. Katsotaan iskeekö totaalinen kipinä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti