torstai 7. marraskuuta 2013

Salil eka ja miten se meni

Heti maanantaina mä sen tein ja kävin hakemassa itelleni pääsylipun salille. Tiistaina heräsin sitten klo 7.30, pissatin koirat ja pinkasin salille. Vähän orpona haahuilin siellä ja yritin muistella, että mitäs hittoa täällä pitikään tehdä. Vähän sitäsuntätä -hapuilua ja varovaisin askelin kotiin. 

Tänään oli jo paljon varmempi fiilis. Ensimmäinen kerta siis kaikista tuskaisin. Heti jo toisella kerralla uskalsin olla välittämättä niistä muista reenaajista ja keskittyä omaan juttuuni. Tänään sai jalat kyytiä kaikista ilmansuunnista. Hikoilin, puuskutin ja irvistelin ja nautin koko pieneltä mitaltani siitä kauan kaivatusta tuskaisesta poltteesta. 


Kun +90kg painoisena sillon 1,5v sitten kävin salilla, muistan edelleen täysin elävästi miltä näytin noissa housuissa. Että vaikka taas tuntuu, että olen pelkkä pläskipallo ja rasvaa ei ole hävinnyt mihinkään, niin kyllä nyt muistin taas, että jopa näistä jaloista on jotain kadonnut. Ei sillä että järin hemaisevaksi voisi tätä näkyä sanoa vieläkään, mutta se silloinen lyllyvä ja hyllyvä täyte noissa housuissa on hävittänyt osan itsestään johonkin. 

Mutta ristus kuin tuntuu hyvältä rasittaa kehoaan pitkästä aikaa! Kun ei tarvitse kärsiä ylimääräisistä ja tyhjänpäiväisistä kivuista, niin saa keskittyä vaan niiden vähäistenkin lihasten rääkkäämiseen. Esimerkiksi kyykkyjä en polvien takia aikasemmin pystynyt tekemään, mutta nyt ei tarvi varoa polvia lainkaan, koska ei tunnu kipua. Missään asennossa tai missään kohti liikettä. 

1,5v sitten / nyt

En tiedä näkeekö sitä eroa tossa ylläolevassa kuvassa kukaan muu kuin minä, mutta ainakin mä itse näen jonkinmoisen eron. Hyvä siitä tulee. Tai siis musta, hyvä musta tulee. Nyt jatkan vapaapäivääni lähtemällä kunnon rymyämislenkille koirien kanssa metsään. :)

3 kommenttia:

 1. Mä näen eron ihan noissa kuvissa ihan ensisilmäyksellä. Oot vaihtanu pokkarista puhelimeen!
  T. Arvaa kuka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit tää ihan opettelis kans ihan kirjottamaan...

   Poista
  2. Ihan melkein voisin ihan heittää jonkun villin arvauksen. Ja melkein ihan olisin ihan voinu arvata tän...

   Poista