sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Skarppaaja ravintolassa

Kuntosalin osalta mahdottoman laiska viikko. Tai ei oikeestaan laiska, lähinnä vaan aikaansaamaton. Oli vähän muita murheita tällä viikolla ja niiden vaikutus kaikkeen oli välitön. Ei mitään suurta draamaa, mutta pientä ahdistusta kaihertamassa mieltä. Ja välittömästi mikään ei onnistu. Nukuin huonosti ja liikunnalle oli hankala löytää aikaa.

Ei se mitään. Rypyt on oikastu ja murheet karkotettu avaruuteen. Vaikka salilla ei tullu käytyä, niin voin silti olla tällä viikolla suunnattoman ylpeä itsestäni, koska ruoan suhteen en lipsunut pahasta mielestä huolimatta. Entinen tunnesyöjä olis painellu hakemaan mäkkäristä aterian ja pari hampparia siihen päälle. Ja ehkä hakenu jotain pientä vielä kotiinkin. Ei käynyt pienessä mielessäkään nyt.

Perjantaina oltiin juhlimassa ihanan ystävän kolmekymppisiä ylläriversiona. Ensinnäkin työpäivän jälkeen kävin suihkussa ja käytin peräti 45min laittautumiseen. Laitoin sukkahousut jalkaan, mustan pitkähihasen ja siihen päälle lyhythihasen neulemekon. Leveä vyö vyötäröä korostamaan. Paljon meikkiä (rakastan näyttävää ja tumma silmämeikkiä <3) ja takutettu tukka nutturalle. Mulla oli tosi hyvä olo. Pitkästä aikaa ajattelin olevani varsin jopa nätti. Ei yhtään pöllömpi fiilis. :)

Ravintolassa sitten alkoi ruokalistan tutkailu. Ensimmäinen pointti oli se, että join vain vettä. En siideriä tai limua (viinejä en juo muutenkaan, yäk), ihan vaan kylmää kirkasta vettä. Listalta valikoitui joku enmuistamikä pihvi, jonka kaverina oli paistettuja kasviksia ja ranskalaisia. No mutta tottahan toki mä vaihdoin ranskalaiset pois ja otin tilalle enemmä niitä paistettuja kasviksia.

Ruoka oli todella hyvää! Pienen herkuttelun soin itselleni ja otin jälkiruoaksi semmosen hedelmä-/marjasalaatin jossa oli pieni pallero vaniljasorbettia. Eli kokonaisuutena mahdollisuuksiin nähden varsin VHH suoritus. Kyllä ne ranskalaiset siinä vierustoverin lautasella näytti ihan hyvältä, mutta ei mun varsinaisesti niitä tehnyt mieli. Toisekseen, ne mun kasvikset maistu hämmentävän hyvältä!

Huomenna on sitten taas punnituspäivä ja olo on ainakin todella hyvä, niin on jotain pientä keventymistä tapahtunu taas. Huomenna sitten selviää, että kuinka paljon. :)

2 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin blogisi vasta ja se on hyvin mielenkiintoinen. Kysyisinkin paljonko olet pitkä? Uusimmassa vertauskuvassa näytät hyvin hoikalta 84kg, joten pituuttakin varmaan on normaalia enempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 179cm olis varmaan aika tarkka mitta. Sen verran pitkä kuitenkin, että pahemmin ei oo tehny mieli 15cm korkoja koskaan lyödä alle. ;D

      Poista