maanantai 18. marraskuuta 2013

Viikkopunnitus 18.11.2013

Noniin. Maanantai ja punnituspäivä. Luvut eivät päätä huimanneet ja jossain risteyksessä oon menny harhaan, koska viikon puolivälissä oltiin jo 83kg:n puolella, mutta tänään lukemiksi jäi tasan 84kg. Ehkä mä oon tuudittautunu viime viikon kilon pudotukseen ja liian laveesti ajellu menemään hiilareiden kanssa.

Ei se mitään, pudotusta kuitenkin. En ota ressiä tai painetta asiasta. Ehkä mä kyllästyn vielä joku päivä itekin tän hokemiseen, mutta toistaseks jaksan muistutella, että teen tätä hommaa syömällä erittäin maukkaasti ja nälkää näkemättä.

Toistaseks ei ole mitään sen kummempaa raportoitavaa. Mä voin hyvin. Erittäin hyvin. Olo tuntuu pienemmältä, kuin mitä vaaka näyttää. Muistin eilen kiinnittää huomiota siihen, että kävellessä en näe ja tunne näkökentan alareunassa joka askeleella tärähtäviä läskiposkia. Vanhat pitkähihaset paidat ja hupparit ei enää purista käsivarsista. Mulla on olemassa housuja, joista en tursu ja pursua joka suuntaan yli.

Jos tää kerran on niin totaalisen väärin ja kaikkea tutkittua tietoa vastaan, niin miten helvetissä tää voi tuntuu näin oikeelta? Aivan huippua. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti