maanantai 4. marraskuuta 2013

Viikkopunnitus 4.11.2013

Pettymysten punnitus. Vaaka näytti 85,3kg eli ei juurikaan eroa viime viikon 85,5kg -lukemiin. Mutta toisaalta, ei tää masenna mua, koska tiedän tasan tarkkaan syyn tähän ja tälle viikkoa osaan tehdä ryhtiliikkeen ja palata paremmin ruotuun.

Ei, mä en jaksa uskoa, että yksi hamppari kaato koko hommaa mihinkään suuntaan vaan söin koko viikon liian hiilaripainotteisesti (esim. hedelmiä) suhteessa protskuihin ja rasvoihin. Kun normaalilla viikolla hiilareiden osuus kahteen muuhun verrattuna on ollu huomattavasti pienempi niin nyt se saattoi olla jopa yhtä paljon ellei joinain päivinä enemmänkin.

Ja kun eilen illalla leffan yhteydessä (käytiin kattomassa Leijonasydän, suosittelen enemmän kuin lämpimästi!) vähän maistelin karkkiakin, niin siinäpä sitä alkaa jo syytä olemaan kasassa. Mutta tää on se ero niihin virallisen ruokasuosituksen mukaisesti suoritettuihin laihtumisyrityksiin: mä tiedän minkä takia jotain tapahtuu tai ei tapahdu.

Muistan lukuisia kertoja vaa'alla, kun olin vain yksi iso kysymysmerkki. Oli nähty nälkää ja syöty juuri kuten virallinen suositus sanoo ja painolle ei tapahtunut juuri mitään tai se saattoi pahimmillaan jopa nousta. Mutta nyt mä tiedän ihan tasan tarkkaan mitä mä teen tällä viikolla toisin ja olen varma, että ens viikolla lukemat puntarilla on 84,?kg.

Ja jos mä tällä viikolla jo uskaltaisin kipittää sinne salille.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti