sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Wohoo!

Eilen kävi vähän hups ja mä unohdin mennä salille. Joskus ysin aikaan tajusin, et voi hitto, jotain jäi tältä päivältä! Mutta ei se mitään, paikkasin tilanteen tänään. Ekan kerran olin kovasti lähössä salille jo klo 5.50, koska olin hereillä eikä väsyttänyt tippaakaan. Jatkoin kuitenkin unia vielä tovin ja olin sitten salilla klo 9.00.

Tutustuin mulle ihan uuteen laitteeseen, jonka nimen luulen olevan Arc Trainer. Vähän Crosstrainerin tyyppinen laite, mutta ei sitten kuitenkaan. Itseasiassa tykkäsin tästä uudesta vempeleestä jopa enemmän kuin kestosuosikistani peruscrossarista!

Alkulämpöjen jälkeen jalat sai niin helvetillistä kyytiä. Pumppasin, kyykkäsin, pusersin ja irvistelin hirveetä poltetta jalkoihin. Ihan parasta! Jalkoja tärisytti ja hiki virtas. Jos mä saisin valita niin tekisin aina vaan pelkkiä jalkoja ja käsiä, mutta vissiin tälle keskivartalollekin pitää jotain tehdä. Joskus. Mutta kun se on niin tylsää!

Loppuun otin vielä tehokkaan 15min Arc Trainerilla. Ekan muutaman minuutin jälkeen olin ihan valmis luovuttamaan, koska tuntu jotenki niin tahmeelta. Lisäsin vastusta ja jalan liikkeen korkeutta reilulla kädellä siitä huolimatta ja yhtäkkiä naps vaan, johan alko sujumaan! Vatkasin ja heiluin 14min puuskuttaen ja hiki virtasi ihan puroina pitkin naamaa ja kaulaa. Viimenen minuutti piti tietysti repiä niin kovaa kuin vaan lähti.

Jäähdyttelin hiljakseen ja olo oli kuin voittajalla. Tää on kyllä niin mun juttu! Kadehdin niitä, joilla itsekuri riittää kotona kuntoiluun, mutta tämmöset laiskat lusmut tarvii sen kuntosalin tuoman paineen. Mutta se sopii mulle. Oikein hyvin.

Tänään olis vielä ohjelmassa koirien kanssa lenkkeilyä ja semmosta mukavaa. :) Huippuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti