lauantai 28. joulukuuta 2013

Ajankäytölliset valinnat -raivoa

En kerkeä salille. En ehdi salille. Ei ole aikaa. On kiire. Ei kerkii. Ei ei ei. Ristus mitä paskanjauhantaa! Tolleen mä itelleni perustelen sitä, miksei taaskaan tullu käytyä salilla. KUN EI EHDI, HAH!

Sit mä rupesin kattelemaan tota kelloa. Vuorokaudessa on 24 tuntia, joista noin 8 vietän nukkuen, jää 16 tuntia. Sitten olen töissä toiset kahdeksan tuntia, jää 8 tuntia. SIIS KAHDEKSAN YLIMÄÄRÄISTÄ TUNTIA JOKA VUOROKAUSI?! Ja mä en ehdi?

Jos viettäisin työmatkoihin ja kauppareissuun joka päivä yhden tunnin, niin mulla on edelleen käsissäni seitsemän tuntia, joista ehkä yksi, kaksi tai kolme käyttäisin aktiivisesti koirieni kanssa. Mun helmitaulun mukaan jää yhä edelleen jopa neljä ylimääräistä tuntia. Neljä saatanan tuntia ilman ohjelmaa ja mä EN - EHDI - SALILLE?! Vapaapäivistä puhumattakaan!

Ihan käsittämätöntä lusmuilua. Kyse ei ole mistään muusta kuin valinnoista. Päätänkö mä istua nenä kiinni läppärissä puoli tuntia vai kenties kolme tuntia vai kenties katsoa tyhjänpäivästä paskaa telkkarista? Vai menisinkö salille? Mutkun emmä kerkee...

No tänään illalla uuden saliohjelman myötä mussutus sai kyytiä ja vihdoin pääsin sinne salille asti. Fiilis oli katossa! Alotettiin antamalla käsille ja olkapäille kyytiä. Polte oli sitä luokkaa, että uskoin koko räpylöiden irtoavan paikoiltaan olkapäästä lähtien. Loppuun crossailin reippaan 20min ponnari heiluen ja hiki virraten. Raikkaan suihkun kautta saunaan ja samaa tietä takasin kotiin. 

Hyvä fiilis. Ihan tosi tosi hyvä fiilis!


En oo ihan varma minkä takia tää biisi erottuu kaiken sen massan joukosta, mutta tää on mun tänhetkinen fiilisbiisi!

2 kommenttia:

  1. Löysinpä blogisi ja kiva, että löysin! Kirjoitat kuin suoraan mun elämästä. Kuinka taitava sitä ihminen onkaan keksimään tekosyitä, että tänään(kään) ei ehdi salille, pakko on jättää tämän(kin) illan jumppa välistä. Ihan karmee mussuttaja oon tässä asiassa, ihan hirveetä. Kyllä sitä aikaa löytyy, ittestä se on kiinni. Tsemppiä uuden ohjelman parissa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä huijaa itteään aina ihan mielettömän sujuvasti! Sit sitä hupskeikkaa jää siihen sohvalle lojumaan ja sitten ei enää lenkillekään voi mennä kun kello on niin paljon. Argh! :)

      Poista