torstai 30. tammikuuta 2014

Diabeteksen ruokavaliohoito

Blogi on ollut hiljainen muutaman päivän. Johtuu ihan vaan siitä, ettei mulla ole oikeastaan mitään sanottavaa. :) Salille en ole päässyt, lenkkeilty on koirien kanssa kylläkin ahkerasti ja tänään menen taas ratsastamaankin.

Antti Heikkilältä on tullut uusi diabeteksen ruokavaliohoitoa käsittelevä kirja ennakkomyyntiin. Itseäni ei kosketa moinen sairaus henkilökohtaisesti, mutta aion kyseisen kirjan tilata silti. Tänä päivänä on aivan naurettava määrä ihmisiä joilla on ihan itse hankittu diabetes ja vaikka se nykyään onkin kansantauti niin se ei todellakaan ole mikään leikin asia. Kyseessä on aikuisten oikeesti vakava sairaus.

Ja aion täten täysin ilmaiseksi ja sponsoroimatta mainostaa Heikkilää ja hänen ajamaansa ruokavaliota. Etenkin kun pelkästään painotavotteiden lisäksi sillä päästään eroon loppuelämän diabetekseen ja moneen muuhunkin sairauteen liittyvistä lääkityksistä. Mutta jos nää kaikki edes kakkostyypin diabetesta sairastavat hoitais ittensä kuntoon ruokavaliolla niin olishan se lääketeollisuudelle kova isku.

Ja nyt joku vois kertoa mulle, että jos sairaus on hoidettavissa niinkin yksinkertaisella asialla kuin ruokavalio, niin minkä helvetin takia niin ei tehdä? Koska mähän olen tämmönen uustoisinajattelija ja halveksun tämän päivän lääkevimmaisuutta. Kertokaa, miksi pitäisi valita lääkkeet ja jatkaa entisiä elämäntapoja kun saman hoitaisi ruokavaliolla kaikki myrkyt välttäen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti