torstai 16. tammikuuta 2014

Kiikunkaakun rajoilla

Ei, en vieläkään paina seitkytjotain. Luulen että ihan vaan kettuillakseen vaaka jysähti noihin samoihin lukemiin ja seitkytjotain painosta saan edelleen vaan haaveilla. Ihan kuin kiskoisin valjaissa eteenpäin ja toinen pää on sidottu betoniporsaaseen, että hähhähhää, ehkä pääset, ehkä et!

Se pääseminen uusille luvuille tuntuu jotenkin todella merkitykselliseltä. Koska sitten tiedän, että on taas tosi pitkä matka johonkin uuteen rajapyykkiin, mikä se sitten tuleekaan olemaan, mutta tää on nyt todella lähellä. Niin todella lähellä, että joudun taistelemaan tosissani halua vastaan vetää nälkäkuuri ja kuihduttaa ittensä tän maagisen kynnyksen yli.

Mutta näänyttämisellä ei saada pysyviä tuloksia. Joten rehdisti tutuilla keinoilla nitkutellaan eteenpäin ja vaan odotetaan, kyllä se sieltä vielä tulee. Samalla tiedostan sen, että vetämällä hiilarit rajusti alas saisin supernopeasti tuloksia, mutta se tuntuis ittensä huijaamiselta. Syön hedelmiä ja syön marjoja, mun mielestä ne on varsin hyväksyttävä ja terveellinen hiilarin lähde ja on tää paino tähänki asti tippunu hiljalleen, niin annetaan aikaa ja odotetaan.

Tein yhtenä iltana valtavan vadillisen jugurtti-hedelmäsalaattia. Siihen tuli pari omppua, banskua ja puolikas hunajameloni sekä reilusti turkkilaista jogurttia. Eli karppaajan hiilaripainajainen. Yön yli jääkaapissa muhinut mössö maistu seuraavana päivänä ihan julmetun hyvältä. Superhyvää! <3

Toissapäivänä toi mun ahkera poikaystäväkokelas teki kasvisgratiinia. Uunivuokaan kasviksia, kermaa, juustoja ja mausteita ja uuniin. Todella täyttävää ja voi hitto kuinka HYVÄÄ! Lapatessani sitä herkkua hullun innolla naamariin en voinu ku hymyillen miettiä, että jumalauta tää laihtuminen maistuu hyvältä. :)

Joten hyvästi mauttomat salaattidieetit ja muut höpöhöpöt kun on olemassa vaihtoehto josta veivaa äärimmäisen kivuttomasti elämäntavan! <3

4 kommenttia:

  1. Voi, voimia kärsivällisyyden kanssa! :) Nuo rajapyykit on kyllä niin palkitsevia mutta samaan aikaan todella hermoja raastavia :) Itellä oli juurikin tuo 80kg alittaminen työn ja tuskan takana kun paino itsepäisesti junnas. Mutta kyllä se siitä kun malttaa vaan mielensä eikä tosiaan sorru hoppuiluun! :) Oi, kasvisgratiini kuullostaa hyvältä, pitäs varmaan itsekin tehdä kun koko ruuan oon tyystin unohtanut :)

    VastaaPoista
  2. Heippa!

    Halusin vaan tulla sanomaan että sulla on ihan sairaan inspiroiva blogi! Kiitos :)

    -anna

    VastaaPoista