torstai 23. tammikuuta 2014

Nuoralla huojumista

Mä tiedän, että mun piti olla käyttämätttä vaakaa ennen viikonloppua. Mutta enhän mä malttanu! 79,9kg! Montako huutomerkkiä tohon voi laittaa perään?! Nyt mä pidän tästä kiinni kynsin ja hampain.

Meillä on töissä juhlintaa tiedossa muutama päivä ja siellä on tarjolla muun muassa kakkua asiakkaille. Ensin kauhulla mietin miten pystyn vastustamaan moista herkkua, mutta enää ei tee tiukkaakaan. Mä meen niin saatanallisella kohinalla nyt eteenpäin, että siinä ei yks kakku kerkee pahemmin houkuttelemaan!

Tosin, viikonloppuna saan syödä kakkua. Ihan luvan kanssa. Ja just niin paljon ku haluan. :)

P.S. Kattokaa, mä oon normaalipainoinen!!!


4 kommenttia:

  1. Onnea!!! Tosin sää näytät niin hoikalta etten uskoisi painon olevan yli 60 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla tähän pituuteen "häviää" salakavalasti painoa.. :)

      Poista