perjantai 24. tammikuuta 2014

Ratsastus ei ole urheilua

Missään ei pääse niin kunnolliseen syväjäähän, kuin heppatallilla. Mä tutisen tässä sohvalla ja tuntuu ettei ole mitään eloa raajoissa ja naamaa polttelee (mulla paleltuu posket aina jos on muutamaa astetta enempi pakkasta). Sauna on päällä ja tee kiehumassa.

Mutta olihan se nyt herranen aika hauskaa tälleen yli 1,5v tauon jälkeen! Ja koska satula on nössöille, niin mentiin ilman. Yritin vähän muistella, että miten päin siellä selässä istutaan ja ehkä vähän kikkailla jotain pieniä taivutuksia ja sen semmosta.

Monta kierrosta mentiin myös ravia ja arvatkaas mitä - semmonen melkein 20kg hukattua kiloa tuo aika merkittävän eron kehonhallintaan. Istuin siellä hytkytyksessä kuin liimattuna ja olo oli täysin varma, ei ollu mitään pelkoa tippumisesta tai edes pientä tasapainon horjuntaa. Mä olin aivan kotonani!

Ja mitä siihen tulee, että ratsastus ei olisi urheilua, niin kannattaa käydä kokeilemassa. Etenkin tolleen ilman satulaa ravatessa kyllä huus mun vatsalihakset hoosiannaa ja reisissä poltteli oikein lupaavasti. Vitsi, kyllä heppailu on ihanaa! :)

Oi ihana, lämmin kesä. <3

Pari talvea sitten heppasen kanssa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti