lauantai 18. tammikuuta 2014

Senkin porsas!

Ei helvetissä, arvatkaas mitä eilen tapahtu! Mä ostin irtokarkkeja. Ja lakritsikermajäätelöä. Ihan vaan kun nyt sattu mieli tekemään. No arvatkaas mitä sitten tapahtu? Niitä karkkeja oli joku noin 300g ja mä en pystyny syömään niistä puoliakaan. Ekan neljän karkin jälkeen alko kuvottamaan se makean määrä.

Ja sitten se jätski. Ennen on menny puol litraa niin että heilahti, nyt semmonen pikkiriikkinen biitti sitä alko tökkimään jo puolessa välissä. Siis ihan totaalisesti tökkimään. Vedin puol litraa vettä siihen väliin ja sen voimalla jaksoin syödä sen ällömakeen mössön loppuun.

Kuinka säälittävä suoritus! Entinen jätskihirmu ei osaa enää syödä edes jäätelöä! Voi sitä ininän määrää. Yhyy ku tää on makeeta ja hyyyi emmä pysty syömään ja yööök äkkiä vettä.

Näin se taas oli ahneella paskanen loppu. Tuli paha olo ja koko yön kärvistelin korventavan mahan kanssa.

Sen sijaan salille en oo saanu itteäni, ei puhettakaan! Toki mä lupaan ja vannon, että mulla on ihan oikeasti hyvä syy, joka on tuonut viime viikkoina niin kovaa henkistä painetta, että yksinkertasesti sen puolen jaksaminen ei ole riittänyt mihinkään. Onneksi sentään on koirat, jotka pistävät mut edes lenkkeilemään ja tästä kuivasta pakkasilmasta nauttien ollaankin varsin tunnollisesti porskutettu pitkin metsiä ja peltoja.

Vähän reilun viikon päästä alkaa uutta kivaa koirien kanssa ja se toivottavasti tuo piristystä tähän väsymyksen keskelle. Päästään koirien kanssa treenaamaan sisähalliin joka toinen viikko kahtena päivänä sillä viikolla.

Saa sitten nähdä kuinka käy, mutta innostus tästä uudesta projektista on taas noussut aika roimasti. Eilinen porsastelu tuskin ihan kovin kamalasti edesauttaa sitä mun viimeistä rutistusta päästä seitkytjotain-painoon, joten nyt tarvitaan henkistä ravistelua ja kiroilua peilin edessä.

Eilen illalla en pystyny syömään enää mitään, se olotila oli niin kammottava. Sen sijaan tänä aamuna juustoleipänen, jonka päälle oli kasattu ne perinteiset päälliset ja kaiken kruunuksi eilistä lämminsavulohta, niin voi hitsi se maistu hyvältä. Siis ihan taivaallisen hyvältä! Söin vaan yhden leipäsen ja sen syömisestä on nyt viis tuntia, eikä vieläkään ole nälkä. Täytyy sitten kotona taikoa jotain todella todella ravitsevaa.

Muistakaa nauttia auringosta! :)

Eilinen vapaapäivä vietettiin näissä tunnelmissa. :)

1 kommentti:

  1. Oot kyllä kaamee possu. Mun täytyy kesällä syödä jäätelöt sun konepellillä sitten ihan yksin. Täytyy alkaa treenata, jotta se litra menee alas. Äiti on opettanut, että kaikki pitää syödä.

    VastaaPoista