maanantai 20. tammikuuta 2014

Synttärilahja itselleni

Noniin, lauantaina käytiin Amarillossa burgeri-sikailemassa, joten ei yhtään mikään yllätys, että vaakaa koristaa lukemat 81,4kg. Ihan jo pelkästään ruoan suolaisuus totuttuun nykyiseen tasoon verrattuna on varastoinu ainaki litran nestettä ja niistä puolet ihan vaan naamaan.

Nyt tulee sitten tiukka viikko. Mulla on tän viikon lauantaina, eli tämä maanantai mukaanlukien kuusi päivää aikaa, synttärit, joten synttärilahjana itselleni väännän sen painon alle kaheksaankymppiin. Vielä hurjempi tavoite olis saada se -20kg mittariin, eli kolmea kiloa pitäis kuudessa päivässä ottaa pois siihen, mutta ensisijasesti lähetään metsästämään sitä seitkytjotain -painoa.

Tavote on päästä neljä kertaa salille tälle viikkoa ja vähintään yhtä monta kunnon lenkkiä tehdään koirien kanssa. Kirjaan ruokapäiväkirjan ylös ja julkasen sen sitten viikonloppuna kokonaisuudessaan. Seuraava punnitus on lauantaina ja siihen asti vaan selkä jäykkänä tiukkaa linjaa. Voi sitten syödä hyvillä mielin kakkua viikonloppuna. ;)

Kurinpidollista maanantaita kaikille!

2 kommenttia: