tiistai 7. tammikuuta 2014

Tasapaksussa liisterissä

Ihan ensimmäinen huomio, mun läppärin L-kirjain toimii hyvin heikosti ja en aina välttämättä huomaa sitä, joten on täysin mahdollista, että teksistä muutama ällä tulee puuttumaan sieltä täältä. :D

Nyt on tosi tasapaksu vaihe. Tuntuu ettei projekti oikein yhtään mihinkään, ainakin jos vaakaa katsoo. Paino on sama kuin ennen joulua jolloin olen viimeksi punninnut itseni ihan silleen ajatuksella (eli tiettyyn aikaan, kuten aina "virallisessa" punnituksessa). Nyt olenkin keskittynyt pääsemään takaisin oikeaan rytmiin joulun ja uuden vuoden mussutteluiden jälkeen.

Olo kylläkin on oikein hyvä ja enää ei ole ällötystä, joten suunta on aivan oikea. Mutta silti jotenkin tuntuu, että poljen ihan paikallani. Toisekseen yhdestä tietystä syystä (työjuttuja) olen vaipumassa semmoseen perusvittuuntuneeseen mielentilaan. Tämä tekijä varjostaa liki jokaista päivää ja vaikuttaa yleismielentilaan radikaalisti.

Tänä aamuna päätin yrittää olla positiivisempi vaikka väkisin. Meikkasin, laitoin tukan nutturalle ja tunsin olevani peräti melko nätti. Päätin asettua negatiivisten asioiden yläpuolelle ja kyllä - se toimi! Pienet vastoinkäymiset ohitin huokauksella ja olankohautuksella. Pakotin itseni hymyilemään ja hetken päästä siitä tulikin aito hymy ja hyvä mieli!

Ja siitä tuli mieleeni, että vaaka ei näytä juurikaan pienempiä lukemia, niin taas yhdet vanhat housut mahtu jalkaan ja mun mielestä mun haba on isompi. Joten jatketaan hymyilyä! :)

4 kommenttia:

 1. Näytit kauniilta töissä. <3
  (Sen, mitä nyt ehdin nähdä. *snif*)

  VastaaPoista
 2. Mun vaaka on ainakin jumittunut samoihin lukemiin, eikä se hinaile kuin 200-400 g suuntaan ja toiseen. No, enpä vaan välitä. Jatkan treenaamista ja koitan syödä hyvin - tosin ihme on, jos kuukauden päästä vielä jumitan samassa luvussa. Mutta inhottavaa ja turhauttavaahan se on, kun mitään ei tapahdu! Mut ei luovuteta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsempit meille, ei me tähän liisteriin ehitä jäädä tarpomaan, maaliviiva odottaa tuolla jossain! :)

   Poista