torstai 2. tammikuuta 2014

Uuteen vuoteen

Eilen oli tämän kokonaan uuden vuoden ensimmäinen päivä. Ostin joulun aikoihin itselleni Kuntokalenterin vuodelle 2014. Joulun ympärillä ne pari viikkoa meni vähän niin ja näin, mutta kyllä tossa vuoden ensimmäisessä päivässä on ihan omanlaistansa taikaa.

Kurinpalautus tuntu helpottavalta ja ihanalta. Kirjotin tähän uuteen hienoon kalenteriini sen uuden saliohjelman ylös ja tein omia pieniä muutoksia, olen tutustunut uudelleen kauan unholassa olleisiin ja osaan jopa ihan uusiin liikkeisiin. Uskoisin tekeväni ne edes suunnilleen oikein, ainakin eilisen rintaan ja keskivartaloon kohdistuvan treenin tuomasta kivusta päätellen. Jumalauta mikä tuntuma!

Eilinen aamu, päivä ja iltapäivä meni tosin äärimmäisen surkeesti lusmuillen. Makasin sohvalla, söin, makasin sohvalla, inisin kun on niin laiska olo ja sit söin ja lojuin vähän lisää. Kunnes alko suoraan sanottuna vituttamaan niin paljon, että se mun sporttisempi minä ui esiin jostain siitä puurosta ja sai revittyä mulle lenkkivaatteet niskaan. Ensin reipas kävelylenkki koirien kanssa ja siihen päälle melko tiukka setti salilla. Kotona kunnon hiet pintaan saunassa ja kyllä oli olo kuin uudestisyntyneellä. Siinä alko olla sitä uuden vuoden tunnelmaa!

Mun hienossa Kuntokalenterissa on osio mittojen merkitsemiselle. Niinpä eilen vuoden ensimmäisenä päivänä kierrätin mittanauhaa käsissä ja jaloissa ja joka puolella ja seuraava mittaustapahtuma on sitten 1.6. Kohta mussa ei ole enää niin paljoa ylimääräistä läskiä ja nestettä, jota pudottaa vauhdilla, joten projektin eteneminen tulee vähän muuttumaan.

Varsinkin jos ja kun jaksan ahkerasti suorittaa tätä kuntoiluprojektia kuten on suunniteltu, niin massat alkavat vaihtamaan paikkojaan. Lihaksiin saadaan eloa ja täytettä samalla, kun rasva hiljalleen sulaa pois. Tällänen tapahtuma vaan ei tunnetusti näytä vaa'alla niin imartelevalta. Siksi tarvitaan kehityskuvia, senttimittoja ja tuntumaa esimerkiksi vanhoihin vaatteisiin.

Viime aikojen herkuttelut kummittelee takaraivossa melko voimakkaasti ja vähän sitä sun tätä tekis pikkusen mieli, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä. Kohti maailman parasta vuotta 2014! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti