lauantai 8. helmikuuta 2014

Huomio muualla

Mä olen huono keskittymään moneen asiaan samaan aikaan. Kun olen ahkera tämän blogin kanssa, niin toinen kärsii heti. Ja nyt kun mun päähuomio on ollut koirissa ja sitä kautta Koirablogin puolella, niin tää blogi on saanut jäädä aivan unholaan.

Mutta tosiaan kuten koirien blogin puolella kerronkin niin yksi koiristani on leikattu tämän viikon torstaina, joten kaks päivää olen kellon ympäri vaan makoillut sohvalla toipilaan seurana. En ole raaskinut laittaa sille kauluria joka estäisi nuolemasta haavaa, vaan yötkin olen kaulapannasta kiinni pitäen torkahdellut potilaan vierellä.

Tänään vietän muutaman tunnin töissä ja sitten menen taas takaisin sohvalle koiran viereen, mies on joutunut sairaanhoitajaksi työpäivän ajaksi. Eli tästä on tullut äärimmäisen sporttinen loppuviikko ja kaloreita on kulutettu tuhansittain. ;)

Mutta tämmöstä tää on, onneks mulla ei ole vieläkään kiire minnekään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti