keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Jumahdus - salakavala karkkipäivä

Mä olen langennut ansaan. Sen ansan nimi on karkkipäivä, joka on tupannut tapahtumaan viikoittain tai salakavalasti jopa useamman kerran viikossa. Olen oppinut tulkitsemaan tuntemuksia kehossani melko hyvin ja mässäilypäivän jälkeen vie monta päivää ennen kuin tunnen kroppani olevan taas VHH-moodissa.

Niinpä uusi virallinen linjaukseni on, että mässäilypäivä saa vastedes olla vain kerran kuukaudessa. Viikottainen lisäaine- ja hiilaripommi pistää elimistön mulla niin sekasin, että tasaantuminen vie kauan ja sitten tuleekin jo uusi pommi eikä paino pääse täten putoamaan.

Edelleen paino on nippanappa alle 80kg, mutta turvallisilla vesillä ei olla lähimainkaan. Ja tästä syytän karkkipäivää, jolla aina katkaisen hyvin tasoittuneen vaiheen. Karkkipäivästä kaksi tai kolme seuraavaa päivää maha mouruaa ja valittaa, olo on nuupahtanut ja tasaseen kiukuttaa. Sokeri on hyvin hyvin vaarallinen huume.

Tänään on aamu startattu kahdella juustoleipäsellä megatäytteillä ja kaveriksi kermarahkaa terästettynä pannulla voissa ja kanelissa paistetuilla banaanisiivuilla. Ei meinannu kaikki edes mahtua näinkään isoon ihmiseen, joten luulis taas jaksavan heittämällä pitkälle iltapäivään.

P.S. Kolme viikkoa käymättä salilla, auttakaa nyt joku! :(

4 kommenttia:

 1. Tää selittääkin vihdoin sun kiukuttelun. ;)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. perkele. jollakulla jäi ihan muiden yhteyksien googletili auki. pitänee tarkistaa ennenku kommentoi mitään mihinkään. :D

  http://www.youtube.com/watch?v=C3UUpta18w4

  VastaaPoista
 4. hahaa, eiku toi bloggeriin kirjautuminenkin on ollu jo jonkunmuun vahinko sillä osoitteella. :D tää on ihan hiton hajottavan hauskaa. sori kun hajoilen sun ongelmien alla.

  sokeri on kyl ihan persiistä

  VastaaPoista