sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Shoppailuhimo!

No ei todellakaan. Naisille tyypillistä shoppailuhulluutta ei ole asennettu muhun. Se ihmispaljoudessa sompailu, apua tyrkyttävien myyjien pakoilu ja sovituskopissa jumppaaminen on ihan jotain hirveetä. Isossa ostoskeskuksessa vietän maksimissaan puoli tuntia aikaa juostessani kaikki pakolliset kaupat läpi. Toi tän talon mieshenkilö ehdottaa vaateostoksille lähtöä huomattavasti useammin kuin minä.

Eilen kuitenkin sitten kävin Vantaan Jumbossa. Ajatus lähti siitä, että koirien kanssa aamu-ulkoilulla tuli inhottavan kylmä tunne varpaisiin. Käänsin kengänpohjan kohti taivasta ja oho, pohja täynnä reikiä niin onko ihme, että vähän jääkylmää vettä imeytyy sukkiin. Tarvitsen siis kengät.

En ole ikinä suostunut uhraamaan suuria summia rahaa vaatteisiin. Löysin arkikengät urheilukaupasta hintaan 34,90 € ja sitten huomasin vielä niihin kiinnitetyn -50 % -tarran. Sen verran suostuin maksamaan ihan mielelläni. Arkikengät mulla hajoo ja menee paskaseks niin nopeesti, että niihin on aivan turha uhrata kovin montaa euroa.

Siinä ohessa katselin myös vaatekauppojen farkkutarjontaa. En ole sitten viime kevään tainnut edes sovittaa yksiäkään farkkuja. Kun normaaleiden ihmisten kokoa olevat farkut ei enää mahtuneet päälle (enkä suostunut niihin erikoismallistoihin siirtymään) niin siirryin löysiin urheiluhousuihin. Mutta mitenkään riemulla en kirmannut farkkujen luokse vaan ajattelin olla sovittamatta niitä ja siten välttää se kamala ahdistus ja masennus, kun ei mikään vieläkään mahdu päälle.

Kuitenkin mun ainoot kapeet farkut on jo ihan armottoman löysät. Ne ainoot, joiden kanssa voin pitää saappaita. Niinpä otin riskin. Löysin oikein kivat kapeat farkut eikä ne tosiaankaan olleet sitä kaupan isointa kokoa! Pitkästä pitkästä pitkästä aikaa mulla oli sovituskopissa ongelmana valinnanvaikeus eikä se, etten mahdu mihinkään. Aika älyttömän pähee fiilis!

Vanha / uusi.
En näe juuri mitään kriittistä eroa, mutta jotain on
pakko olla, kun vanhan kuvan housut on nykyään
isot ja uuden kuvan housut vanhoja pienemmät.


2 kommenttia:

  1. Hei vähänkö hienoa! Mie niin jaan tuon farkkutunteen sun kanssa! :) En oo piiiiitkiin aikoihin farkkuja omistanu ja nimenomaan isoimmillani (ja edelleen) ostin urheilupögiä kun en isojen tyttöjen vaatepuolelle suostunut. Pitäs varmaan itekki joku päivä käydä katomassa ihan oikeita housuja ja kokeilla, joko 40 tai 42 koon farkut tuntuu mukavalta ja mahtuu päälle -20 kilon jälkeen :) Se on vaan niin se mukavuuskysymys kun ne ei jousta ja on niin tönköt päällä :D

    VastaaPoista
  2. Voitko laittaa noi uudet töihin?

    VastaaPoista