perjantai 21. maaliskuuta 2014

6.30

Olin sängyssä 21.35 eilen illalla. Luin kirjaa (Juha Vuorinen <3) muutaman sivun, mutta jotenkin se alkoi uni painamaan silmiä kiinni hyvin vauhdilla, joten ennen kymmentä kirja pois ja valot kiinni. Ihan varmasti nukahdin ennen kymppiä!

Herätysvalo alko kirkastumaan tasan klo 6 ja mä heräsin kolme minuuttia sen jälkeen. Aivan pirteenä! Aikasempina aamuina oon lorvinu sängyssä jopa yli kahdeksaan asti, mutta nyt keikautin jalat sängystä klo 6.30 ja reippaana kipitin alakertaan aamusmoothien tekoon. Kuinka pätevää!

Ulkona on harmillisen ankeeta, kun eilen pyryttänyt lumi sulaa vauhdilla +4 asteessa eikä aurinkoa näy, mutta mulla on huomenna vapaapäivä ja aurinkoa luvattu! Myös ensi viikko näyttää varsin keväiseltä taas. Hei hei, takatalvi, olit yhtä surkeeta tekoa kuin se oikeakin talvi!

Ainiin, toi pellavansiemenrouhe tekee smoothiesta mun makuun ihanan puuromaista. :)

2 kommenttia:

 1. Heippa! Löysin blogisi juuri. Tosi mielenkiintoinen laihdutusblogi ja olet tehnyt upean urakan. Ei epäilystäkään ettetkö pääsisi maaliin saakka :) Itse olen aloittanut laihduttamisen 87 kilosta ja tällä hetkellä menen 72 kilossa, vielä olis 7 kg matkaa tavoitteeseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit! :)

   Hiljaa hyvää ja pysyvää tulee, tsemppiä maaliviivan metsästämiseen. :)

   Poista