sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Grillattua koiranruokaa

Mä olin pikkukakarana aika ahkera syömään koiranruokaa. Siis niitä kuivia ruskeita (tai siihen aikaan ne oli niitä iloisen punaisia ja vihreitä) nappuloita. En enää tarkalleen muista miltä ne maistu, mutta sillon ne kyllä maistu, useinkin.

Onneksi mun koirien ruokinta tänä päivänä on aika erilaista, koska me eilen Jiin kanssa lyötiin grilliin koiranruokaa - ribsejä! Ja kyllä, ne oli eläintarvikeliikkeestä ostettua koirille tarkotettua kamaa, luomupossua oikeen. :D

Mulla on koirat jo jonkun aikaa syöneet raakaruokaa ja on monesti naurettu koirien syövän paremmin kuin me ihmiset. Ne syö paljon monipuolisemmin lihoja kuin me (esim. sian, naudan ja siipikarjan lisäksi heppaa, lammasta, peuraa, poroa, jne.) ja niillä on ruokakupissa hiilarit liki nollissa. Mä oonkin nauranu usein, että pyrin syömään hyvin samantyyppisesti kuin mun koirat. Nyt vein sen vähän astetta pidemmälle! Samaa tuotetta jaettiin sulle-mulle-sulle-mulle -jakotyylillä. Me ihmiset vaan vedettiin omamme grillin kautta kun koirat nauttivat omansa raakana.

Ne koiranruokatiskistä nyt löydetyt ribsit oli täsmälleen samaa kamaa kuin ihmisten lihatiskissä niin pakkohan niitä oli ostaa! Tiedän kyllä tuttuja jotka on muun muassa grillanneet koirille tarkotettuja broilerin ja kalkkunan siipiä sekä lihaisia possun kylkirustoja.

Kokeilu oli äärimmäisen onnistunut. Ja vaikka syötiinkin eilen koiranruokaa eilen niin hengissä tässä pötkitään edellen! Grillikausi saatiin samalla auki, joten antaa kesän tulla vaan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti