sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Numeroita

Katoin äsken Kiloklubista, että lähtöpainossani olen merkinnyt sinne vyötärön mitaksi 90cm. Tänä aamuna mittasin uudelleen ja sain höllästi mitattuna ja vatsaa sisään vetämättä lukeman 76cm! Mun heikohkolla matikkapäällä se tekee yhteensä -14cm!

Paino tänä aamuna oli 78,4kg. Eli kroppani tuntuu vihdoin heränneen taas henkiin ja oikea suunta on otettu. Mahtavaa! Tiedän, että jo nyt on se -20kg kasassa, mutta koska ensimmäinen ylös tarkkaan merkitty lukema on 98kg niin noudatetaan nyt virallista kaavaa ja julistetaan -20kg kun alitetaan 78kg lukema. :)

Netissä olevalla rasvaprosenttilaskurilla vertailin uusia ja vanhoja lukemia. Tähän ei tietenkään voi luottaa edes puoliksi, koska se ei voi mitenkään tietää mitään oikeasta painojakaumasta lihaksen ja rasvan välillä. Mutta onhan noita lukuja nyt kiva kattella! :) Ja jos naisilla semmonen abaut normaali rasvaprosentti on 22% ni ei tässä ihan holtittomasti olla rasvaan hukkumassa.

6 kommenttia:

 1. Äsken jo kommentin kirjoitin, mut eihän se nyt tänne ilmestynyt, niin paasaanpa uudestaan :D
  Löysin tän sun blogin jostain blogilistasta, kun etsin uutta motivaatiota omaan projektiini. :)
  Aloitin siis nyt vuoden alussa ties kuinka monennetta kertaa (new year new me, blaablaablaa) laihdutuksen, kun tuota elopainoa on kertynyt, enkä oikeastaan koskaan ole ollut normaalipainoinen salasyömiseni takia. Aloitin painonpudotustalkoot Jutan superdieetillä, mutta totesin että tämä on elämäntapamuutos, eikä mikään dieetti, enkä voi koko elämääni syödä vain jauhelihaa ja kurkkua pysyäkseni timmimmässä kunnossa. Siirryin siis "normaaliin" ruokavalioon, ts. vhh:lle, koska se toimii paremmin erikoistilanteissa ja pidemmälläkin tähtäimellä (ruokavaihtoehtojakin on enemmän eikä välttämättä pääse heti kyllästymään ;)). Jouduit siis kirjanmerkkeihin!
  T. Salla-Kaisa, 22v, -10kg vuoden alusta.
  Ps. Ihania reseptejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoo muuta kuin että ihan tosi tosi tosi mahtavaa!! :) Toi lyhyen dieetin ja elämäntaparemontin eron ymmärtäminen on aika merkittävä askel pysyviin tuloksiin ja muutoksiin!

   Poista
 2. Onnea paljon, ansaittuja tuloksia. :)

  VastaaPoista