sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Oman elämänsä Supermarjo

Näin messuilla poron! :D
Telkkarissahan pyörii tai kohta pyörii se ihme Supermarjo -ohjelma jossa tää SuperMarjo laittaa ihmisten elämät ja aikataulut järjestykseen. Noh, Marjo ei ole tulossa laittamaan mun elämää raiteilleen, joten mun on tehtävä se ihan itse.

Elämässä pyörremyrskyn lailla riehuneet ongelmat ovat saaneet nykäyksen parempaan suuntaan ja toiveikkaana on otettu nokka kohti tulevaa. Aion harjoitella stressin välttämistä ja opetella ihan uutta suhtautumista asioihin.

Tänään oon viettäny koko helevetin pitkän päivän GoExpo -messuilla! Kävin hakemassa ihan uutta treeni- ja elämäntaparemontti-intoa katselemalla lavalla keikkuneita ihan älyttömän hyvännäkösiä mimmejä! Siis voi jumantsuikka että urheilullisuus on kaunista! Siellä oli semmosta kauneusihannetta, joka kolisee mulle kuin nyrkki päähän.

Alan siis oman elämäni SuperJonnaksi ja alan työstämään ajankäytöllisiä ongelmiani. Näihin kuuluu koirien kanssa harrastaminen, koirien kanssa lenkkeily, koirien kotitreenaaminen ja kuntosali. Samoin kuri otetaan takaisin nukkumaanmenoaikojen ja syömisen suhteen.

Ja hei ootteko huomannu kuinka pitkiä päivät on jo?!

1 kommentti:

  1. Tosta sun listasta puuttuu jotain oleellista... Mihis mä kuulun?!

    VastaaPoista