tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pissistelyä

Tänään on aamupalaksi syöty juustoleipäsiä ja pikkusen smoothieta. Aikalailla samanlainen setti lähtee myös töihin evääksi.

En tiedä mikä ötökkä mua oli yöllä syöny, mutta mulla oli koko rintakehä, kaula ja toinen puoli naamasta täynnä punaisia läiskiä. Pitääkö lakanat vaihtaa useammin kuin kerran vuodessa? :o No ei sentäs. Mutta oli ihmeellinen ilmestys.

Nykyään olen jonkun verran taas innostunut meikkaamaan. Yleensä se tarkottaa meikkivoidetta, puuteria ja ripsaria. Tänään jaksoin maalata pitkästä aikaa myös eyelinerilla. Huulissa ei ole koskaan muuta kuin huulirasvaa ja hiukset kietastaan hätäsesti ponnarille tai nutturalle, jaksan silleen oikeesti laittaa tukan ehkä kerran vuodessa.

Viime kesänä kävin pariin otteeseen laitattamassa ripset. Ne oli ihan tolkuttoman ihanat! Mutta koska mä olen mä, en jaksanut käydä huollattamassa niitä, joten se siitä. Silti, ihan älyttömän ihanat! Rakastan övereitä ripsiä.


Sitä edellisenä kesänä mulle laitettiin lisätukkaa. Siihen jos mihin olin ihan siis käsittämättömän rakastunut! Mutta laiskuus tuli taas vastaan ja kun olis tullu huollon aika revin tukan irti ja annoin olla. Haikailen niiden perään edelleen PALJON! Kun ton kietas ponnarille niin se oli kuin hevosen häntä. Oih...Matkan varrella on tullu myös värjäiltyä tukkaa. Valtaosin mulla on ollu tommonen pikimusta tukka, mutta jossain kesähysteriassa siihen on monen kesän alussa tullu tempastua punasta päälle. Ja sitten kyllästytty siihen punasen punasena pitämiseen ja taas otettu musta väripurkki käteen. Joskus on teippailtu vähän blondia joukkoon ja sen semmosta.

Vaalennusyritys. Jaksoin käydä tasan
kerran kampaajalla, sitten värjäsin mustaksi...Joskus ollu myös lyhyttä tukkaa...
Nyt oon värjänny hiukset viimeks joskus viime kesänä. Mun kasvava kemikaalikammo estää tarttumasta siihen hiusväriin, vaikka kovasti kovasti tahtoisinkin vähän uutta tukkaan. Mutta kun seison siinä kemikaaleilta löyhkäävän hyllyn edessä tulen toisiin aatoksiin ja kipitän eiminkäänvärisen tukkani kanssa takaisin kotiin.

Joten tukka ei ole minkään värinen, sitä ei ikinä laiteta mihinkään, kampaajalla käydään kerran kolmessa vuodessa, kun latvat on niin kuolleet, että ne rapisee kuin paperi. Että semmonen pissistelijä.

Peruslookki. Tukka hätäsellä ponnarilla, yksinkertaset vaatteet, aurinkolasit
meikittömän naaman edessä ja koirat kainalossa. <3

5 kommenttia:

 1. Mie tykkään eniten kuvasta jossa sulla on vaa minimimeikki :) Tosin se kertoo ehkä vaan siitä että itekki oon noudattanu vähämeikkisempää tai meikitöntä linjaa ties monetta kuukautta :) Oon vaan huomannu et vähempi meikki kaunistaa ihmisen omia piirteitä enempi ku tummat kajalit ym :) Plus että mitä vähemmällä meikillä pärjää, sitä luonnonkauniimpi sitä sitten on :) Mulle on tullu ihan yllärinä miten paljon kehuja meikitön naama voi saada. Moni sanoo etten tarvitse meikkiä ja olen tosiaan huidellu baariinkin ilman sitä. Itsetunto kummasti kohoaa kun pystyy olemaan ihan omalla naamalla ja ihokin säästyy kaikilta meikkimyrkyiltä.
  Hih, toisaalta, nyt mulla on alkamassa pieni meikkibuusti taas pitkästä aikaa - uudet vaatteet innostaa aina meikkaamaankin. Mutta silti, en halua tunkea hirmusta kerrosta meikkiä naamaan ja puuteriakin vain hieman jos ollenkaan. Mitä minimimpi meikki sen parempi. Ja tosiaan allergisten meikkejä käytän ni säästyy moniltakin myrkyiltä. Mulla on viime kesästä asti ollu hajuste- tai hajuyliherkkyys ja meni kaikki kempparit meikkeineen shampoineen päivineen vaihtoon hajutomaksi. Nyt kun on ollu ilman hajuja ihan ällöttää mitä p:aa ihmiset ostaa kaupoista ja kuinka paljon ne haisee eri jutuille, yök. Ja tosiaan, tullu mullekki tuo kemikaaliajattelu päälle: haluunko tunkea sitä ja tätä ihmeellisen nimistä ainetta naamaani. Luomivärissäki jo on ties kuinka montaa myrkkyä tai herkistävää ainesosaa. Hiusväriä oon miettiny ja haluisinki mut jotenki kammottaa se että hiusväristäki voi saada tosi pahan allergisen reaktion (feat Iltasanomat). En tiiä auttasko suoravärit, niis ei tietääkseni oo sitä kaikista pahinta myrkkyä (en nyt muista mikä DPB tms se kirjainyhistelmälyhennös oli :D). Tosin suoraväri tarttuu parhaiten blondii enkä tahtos blondimyrkkyjäkää. Joten kasvatan omaa tukan väriä - siitäkin huolimatta että tyvikasvu näyttää järkyltä ;) Apua, mun pitää varmaa tehä aiheesta jossaa vaihees oma postaus ku nyt täällä tukin kommenttiboksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on se, että rakastan sellasta yliammuttua tummaa silmämeikkiä! :D Mutta koska olen laiska niin se "kunnolla" meikkaaminen on jääny vaan erityistilaisuuksiin. Toisaalta, sitä tuntee ittensä ihan megakauniiks kun läväyttää sotamaalit naamalle vaan sillontällön, ei kerkee kyllästymään!

   Poista
  2. Itekki tykkäsin aiemmin kaiken maailman pandarajauksista ja näkyvästä mekistä mut sitte tosiaan laiskuuden kautta jäi meikkaamati ja nyt oon sitten tosiaan hajusteallergikko ellen jopa hajuyliherkkäkin. Meikit allergisille maksaa maltaita (yhen Joe Blascon luomarin ostin kun oli syksyllä juhlat eessä) ja tosiaan oon nykysin vähä kemikaali/hajukammonenkin. Ei tee mieli laittaa mitää vierasta mössöä iholle ja jotenki sitä on jo tottunu niin omaa ulkonäköön tämmösenä. MUTTA. Jos vielä jostain kivat luomarit ym löydän allergiselle niin ehkä niitä sotamaalauksiakin vielä näkee :D Ruskeella luomarilla jo tein rajauksia tossa yks ilta :D Oot kyl oikeessa et mitä harvemmi vetää maskit päälle, sitä kauniimpi olo sitten on. Arkiluonnollisuus kunniaan! :)

   Poista
  3. P.s Sul on nii ihanan tumman ruskeet simmut et eipä ne enää meikkii tarvii :) Sen takii tykkäsinki vähemmäl meikillä ku pääsee silmien väri oikeuksii eikä se kilpaile luomarin kaa :) Määäki tahtosin ruskeet simmut ku niitä ei tarvis meikata ja meikkaamisessa voi käyttää niinpaljo kivempia värejä ku valjujen sinisten simmujen kanssa - esim. vaaleenpunasta mikä näyttää sinisissä ihan itkettyneeltä lookilta. Märisen. :D

   Poista
 2. Sä laittauduit töihin, kun mä olen poissa? WHAT?!

  VastaaPoista