sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Rautakanki

Ainiin kun oli alkuviikosta puhetta tästä mun kipuilevasta selästä niin seikkailu jatkuu! Perjantaina kävin fyssarilla ja muistaakseni nikamien 1-2 ja 4-5 välissä ei tapahdu juuri mitään liikettä. Kroppa paikkaa tätä liikkeen puuttumista kiertämällä selkää pyöristäessä tuhannen solmuun.

Samoin alaselässä yksi alimmista nikamista on kierossa vasemmalle, yksi painunut liian sisään ja niiden yläpuolella joku sojottaa liikaa ulos. Ja jotta koko helvetin sekasotku saadaan nivottua kasaan niin luonnollisesti kaikki alaselän lihakset on ihan tuhannen kippurassa ongelmaisen rangan ympärillä.

Fyssari sitten väänteli ja käänteli ja jumppasi. Mä kiroilin, uikutin ja hysteerisesti nauroin kivun kourissa. Sain suosituksen mennä naprapaatille tai helvetin aggressiiviselle osteopaatille rusautettavaksi. Kyllä tästä kuulemma vielä selkä tulee, mutta jonkun pitäis nyt laakista rykästä tää ranka suoraksi.

Lauantaina fyssarin jäljiltä olin aivan mielettömissä tuskissa. Selkää särki ja vihlo ja pisti ja poltti aivan julmetun paljon! Kivutonta asentoa ei ollu olemassakaan ja puoli päivää vaan vääntelehdin tuskissani. Iltasin saan kierrettyä selkää molempiin suuntiin siten, että kuuluu kunnon rutina, mutta alaselkään en saa mitään eloa ja siksi ei tullut yllätyksenä, että fyssari sanoi mitä sanoi. Nyt oli tosi vahvasti semmonen tunne, että fyssarin vääntelyt oli saanu alaselänkin lähemmäksi semmosta rusahdusta, mutta puolitiehen jätetty työ aiheutti ihan uudenlaista tuskaa.

Huomenna soittelen aikaa yhdelle suositellulle osteopaatille joka myös runnoo rankoja suoraksi. Samoin lihakset alaselästä pitäis veivata auki. Saa nähdä kuinka mun käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti