torstai 13. maaliskuuta 2014

Täällä sitä vaan roikutaan

Haluisitteko te kysyä jotain? Mitä olette aina haluneet tietää minusta tai päässäni liikkuvista asioista!

Mulla ei meinaan juttu lennä ollenkaan. Koirablogin puolella olis tarinaa ja ideoita pää tulvillaan, mutta sinnekään en tahdo ehtiä runoilemaan kaikkea haluamaani. Enivei, tänään on vietetty vapaapäivää. Aamu venähti pitkäksi enkä kerennytkään aamulla salille kuten olin toivonut.

Mutta ei sekään mitään! Odotin tätä päivää ihan urpona, koska säätiedotus oli luvannu tälle päivälle +9 astetta ja aurinkoa pilvettömältä taivaalta. Ja se toteutui! Aamulla siivosin koko kämpän ja sitten mentiin koirien kanssa ulos. Koirat sai juosta ja painia ja riehua ja mä vaan annoin kameran laulaa. Kortin täydeltä ihania ja hauskoja kuvia.


Sen jälkeen istuskeltiin tunnin verran nuorimmaisen koiran kanssa puistonpenkillä. Ihmeteltiin maailman menoa ja nautittiin lämmittävästä auringosta. Mä tykkään kyllä talvesta, mutta tämmönen epämääränen "talvi" on aivan syvältä ja olen jo enemmän kuin valmis kesään. Nää huomattavasti pidentyneet päivät tuo ihan oman mausteensa elämään.

Sitten tehtiin ruokaa. Kukkakaali-kesäkurpitsamuusia, mureketta ja kermakastiketta. Helevetin hyvää. :) Iltapalaks tekis mieli vääntää vielä vähän omenapaistosta, nam. <3

Fiilis on koko ajan parempi. Vielä kun saatais toi kuntoilupuoli kuriin ja se kuntosali mahtumaan takaisin aikatauluihin.. :)

1 kommentti:

  1. * Mikä on ollut tähän mennessä paras ruokakokeilu?
    * Jos et pääsekään numerollisesti asettamaasi tulokseen eli -30 kg, mutta huomaat vaikka -28 kg kohdalla, että olo on huippu, näytät upealta ja homma toimii, riittääkö se. Vai puristatko vielä pari kiloa pois?

    VastaaPoista