perjantai 14. maaliskuuta 2014

Turhauma

Istun tässä ruokiksella duunissa. Ruokana eilistä muusia, mureketta ja kastiketta, kaveriksi litra vettä. Oikeessa kädessä näpyttelen puhelinta. Ja ettei vahingossakaan pääse relaamaan, niin päätin kirjoittaa vielä tännekin! Tsätti huutaa tauotta kun ehdotin miehelle projektia, että alettais yhessä käymään aikasin aamulla salilla. Se on jo nähty ettei mun selkäranka yksin pidä, mutta jos me yhessä onnistuttais olemaan tosi reippaita!

Toistaseks J ei ainakaan täysin ole tyrmännyt ajatusta. Todennäkösesti sitä eniten pelottaa ajatus siitä, että joutuis viettämään mun kanssa aikaa heti aamulla aikasin - mä kun osaan olla aika aamukiukkunen vittupää. Mutta siinähän sen sais purettua urheiluun samalla! Mä kuitenkin menen aikasin nukkumaan enkä edes halua valvoa myöhään, niin sali aamulla olisi kaikista paras ratkasu. Etenkin kun mun työajat menee niin, että aikasintaan tarvii lähteä töihin klo 9.30!

Koska mua ahdistaa ja turhauttaa tosi tosi paljon tää urheilusta luistaminen. Vaikka tiet on jo sulia ja kelit enemmän kuin hyviä (eilen tarkeni koirien kanssa metässä pelkillä trikoilla!) niin ei se perse vaan lähde liikkumaan kunnon lenkille. Koirat vapaaks pellolle tai mettään ja se on siinä. Kuntosalista puhumattakaan.

Sunnuntaina GoExpossa kattelin niitä upeita sporttisia mimmejä ja huokasin Jiille, että tolta mäki haluisin näyttää! Vastaus kuului: "No mikset näytä?" Niinpä, mitäpä siihen lisäämään. Miksi tosiaan en näytä? Miksen jumalauta saa ittestäni revittyä sitä tahtoa irti? Vai eikö sitä oikeesti ole? Enkö mä ihan aikuisten oikeesti haluakaan muuttua? MIKÄ PERKELE TÄSSÄ NYT MÄTTÄÄ?! APUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti