sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Uusi keittiön hilavitkutin

Mä sain tänään äitiltä synttärilahjan! Synttärithän oli jo tammikuussa, mutta kuka noita laskee?! Oltiin alunperin kiertämässä kauppoja etsien äitille uutta puhelinta, mutta sitten eksyttiin pienkodinkoneosastolle ja sieltä äiti osti mulle monitoimikoneen!

Mähän olen vääntänyt rahka-smoothieita tähän asti blenderin voimin. Se urhea muutaman kympin blenderi ei kylläkään oikein jaksa toimia mun käyttötarkotuksissa. Kermarahkan, banskun ja jäisten marjojen yhdistelmä on pikkuiselle blenderille aika tuju setti ja se jaksaa pyöriä vain hyvin vaivoin.

Tämä monitoimikone ei ole suinkaan sieltä kalleimmasta päästä, mutta ainakin koeajolla se tuntui äärimmäisen pätevältä vekottimelta blenderin jälkeen! Myyjä sanoi kysyttäessä hinnaksi 89e, mutta kassalla hintaa olikin enää 59e! Ja siitähän me ei tietenkään alettu huomauttamaan.

Ääni on toki aavistuksen kuiskausta kovempi, mutta huomattavasti blenderiä hiljaisempi. Heitin kippoon kaksi purkkia kermarahkaa, pari banskua ja ison kulhollisen jäisiä marjoja. Leikkuuterä suristi vauhdilla koko setin ihanaksi samettiseksi rahkaherkuksi, jota ehkä vähän erheellisestikin smoothieksi kutsun. Ihanaaa!!

Mukana tuli myös kaksi erilaista raastinterää ja semmonen ihmeellinen kiekko kermavaahdon tekemiseen. Ostin heti kaupasta kaalia ja porkkanaa niin pääsen testaamaan raastimen toimivuutta. Höpö höpö niille jotka sanoo ettei materia tee onnelliseksi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti