torstai 20. maaliskuuta 2014

Vaaka rikki

Mä sain toimivan pariston vaakaan, mutta oon aika varma, että se on rikki. Vaaka on viikon näyttäny täsmälleen samaa lukua joka ikinen aamu! Siis ihan grammalleen 79,1 kg. Aika ankee vehje siis.

Toisaalta, annan painolleni armoa, koska tiukassa kurissa on pysytty vasta vähän reilu 1,5 viikkoa. On-off -hiilarisekoilun jälkeen olen lähinnä tyytyväinen, että paino ei ainakaan ole noussut ja olo on näin nopeasti palautunut hyväksi. Nyt tarvitaan sitä pitkäjänteisyyttä - ja sitähän multa tunnetusti ei löydy murustakaan!

Mutta eihän tässä muukaan auta. Tää ei ole kuuri vaan jotain, jossa pysyn loppuelämäni. Painokehityksestä riippuen saatan joutua tekemään joitain muutoksia. Ehkä joudun vähän tutkimaan onko maitotuotteiden määrä ruokavaliossa kohtuuttoman iso tai tuleeko kenties proteiinia liikaa. Mutta ikimaailmassa mua ei saa semmoseksi ruokien punnitsijaksi ja vahtaajaksi, ehei.

Toistaiseksi annetaan keholle vaan aikaa ja hyvää ruokaa. :)

P.S. Mistä voi päätellä, että se poikaystäväksikin luokiteltava henkilö on saanut suunnitella ruoat kotona...?

4 kommenttia:

 1. Mä uskon, että kun nyt oot saanu unirytmistä taas kiinni, lenkit pitenee koirien kanssa ja mieli on iloisempi, alkaa painokin taas pudota. :)

  VastaaPoista
 2. Komppaan kanssa edellistä! :) Hih, oon kanssa miettiny tuleeko protskuja etenkin maitotuotteista ihan liikaa. Sekin kun voi lihottaa/turvottaa. Jostakin luin että maitorahkaakaan ei kannattas ihan purkkitolkulla syyä joka päivä ja ite taas oon nykässy sen purkin/pvä, raejuustoa, juustoa, fetaa ja maitoa vielä siihen päälle :) :D Mutta kun ei jaksais ruveta kyttäämään ja laskemaan grammalleen jotaa protskuja ja hiilareita ettei mee suorittamiseks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jotenkin ymmärtäny, että suositus maitotuotteiden maltillinen syöminen perustuu maitosokeriin. Omalla kohallani luulen, että saatan saada ravinnosta ehkä turhan paljon proteiinia verrattuna rasvoihin. Mutta toisaalta, jo tänä aamuna paino oli ottanut pienen nytkähdyksen taas alaspäin, eli annan keholleni aikaa palautua kaltoinkohtelusta. :)

   Poista