keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Voi miten reipas aamu!

Mä olin pitkästä pitkästä pitkästä aikaa laittanu herätysvalon radioineen käynnistymään hiljalleen klo 6.30. Eli jos siihen asentaa herätysajan 6.30 niin sillon se valo alkaa hiljalleen syttymään klo 6 ja radio alkaa nostaa volumea vähitellen sillon klo 6.30.

No heräsin klo 6.15 hailakkaan valoon. Jokainen Aamulypsyä tänä aamuna kuunnellut tietää, ettei siellä ole tämä aamu mennyt ihan putkeen. Kolmikon naisvahvistus on lähtenyt lomille ja heti seuraavana aamuna molemmat äijät on nukkunu pommiin! Uutisia ja jinglejä unisessa koomassa kuunnellessani olin aivan pihalla. Olin varautunut heräämään setä Linnonmaan suloiseen ääneen, mutta nyt aamu käynnistyi arvuutteluleikillä, että mitähän hittoa siellä tapahtuu?

Heräsin siis aikaisin, hyvällä mielellä. En ollut edes uhonnut meneväni lenkille tai salille heti aamusta, ainoa tarkoitus oli opetella taas heräämään aikasemmin. Se toivottavasti tulee lopulta johtamaan siihen, että suoriudun urheilemaan heti aamusta, mutta askel kerrallaan!

Ihan rauhassa siinä rapsuttelin ja rutistelin koiria, pläräsin puhelimella Facebookin, Instagramin ja keltaisen lehdistön sivustot läpi. Heräilin, kuuntelin radiosta Perälän yritystä seivata koko aamu ja yrittää keksiä yksinään jotain höpöttelyä. Siis ihanan kiireetön aamu!

Sitten alakertaan aamupalan tekoon ja tähän koneen ääreen kirjottelemaan. Voitte Instagramista katsoa videon mun aamun rahka-smoothiesta! :D Toi kone on niin paras!


Mähän olen monessa asiassa muodista jäljessä, kuten nyt jo pitkään mm. Facebookissa kiertäneessä The 30 Day Plank Challengessa, eli lankkuhaasteessa. Mutta hei, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Kolmatta päivää on "lankutettu" ja toistaiseksi kaikki on sujunut vaivattomasti. Saa nähä kuin mun käy kun alkaa aika kasvamaan. :D

Nyt ehdin vielä vajaan tunnin kävelylle koirien kanssa ennen töitä!


4 kommenttia:

 1. Voi, tommonen valoradio ois tosi kätsy :) Tai kirkasvalolamppu :) Ois ihana herätä valoon eikä aina johonkin ääneen. Suunnitelmat kuullostaa hyviltä, vähän samoja itekkin kaavailin kunhan flunssasta paranen. Aikaisempia heräämisaikoja ja tuota lankkua :) Teetkö lankut aina kylmiltään vai lämmitteletkö jotenkin? Ite huomasin että lenkin älkeen pidemmät ajat alkaa jo rassaamaan ja mietin että mitenhän sitä lämmittelis ettei paikat paukaha :) X-hyppyjä? Naapurit tykkäis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lankutan heti aamusta, eli joko aika lailla kylmiltään tai koirien aamulenkin jälkeen. Ihan jo parin aamun jälkeen on tuntunu vatsalihaksissa, on se tehokasta!

   Poista
 2. Kaikki tekee vissiin nykyään noita haasteita..ite oon miettiny et pitäsköhän alotaa sillä vatsalihashaasteella :) -Titta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon noita nähny joo useampia, mutta tota on ennenkin tehny mieli kokeilla. Mulla tää lankuttelu ainakin tuntu vatsalihaksissa ihan jo tokan päivän jälkeen, vaikka ei ollu sillon ku 20 sekuntia pitoa kerrallaan per päivä! :)

   Poista