torstai 17. huhtikuuta 2014

Aamupalasotkukuva


Semmonen oksennus tänään. Boschilla veivattu rahka pohjalla, johon tuli ihan vaan mansikkaa ja kermarahkaa. Pinnalle mantelilastuja ja omenasosetta. Ei ehkä järin nättiä, mutta senkin edestä HYVÄÄ! :)

Muista päivän ruoista ei oo vielä tietoa. Ehkä käyn kaupasta hakemassa vähän salaattia ja ehkäpä kalaa. Iltapalasta ei mitään tietoa, mutta pakkasessa ainakin odottelis vielä pussillinen wokkivihanneksia niin ehkäpä niistä veivataan jotain.

Salille en mennyt vielä tänäänkään, koska ihan täysin ei ole räkä poistunut päästäni ja satunnaisesti yskähtelen edelleen. Mutta kevyen kotijumpan tein aamutuimaan ja olen venytellyt (!!!) joka päivä! Mullahan on takareidet ihan mielettömän jumissa ja fyssari mun jalkoja vuorotellen nostaessa totesi "Oho". :D Makkarissa on vino katto, joten sängyllä selälläni olen kiilannut jalat kattoa vasten ja ensin pahimman tuskan venyttäny siinä ja sitten lähteny kiskomaan vuorotellen jalkoja alaspäin. Riks, raks ja poks kuuluu takareisistä, mutta kyllä ne sieltä lähtee vertymään!

Instagramista näette päivän naaman. Ei siis mitään tärkeetä pätemistä tai tiedotettavaa tähän päivään. Hyvä fiilis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti