maanantai 21. huhtikuuta 2014

Aurinkoisten vapaapäivien ihanuuksia!

Kyllä toi aurinko vaan on ihmeellinen tekijä. Kaikki tuntuu heti niin paljon helpommalta ja ihanalta! Mä kävin eilen kattomassa onnellisia kanoja ja muutamaa kahden viikon ikäistä tipua. Pidin semmosta pikkusta tipua käsieni suojissa ja oli se semmonen onneton pieni hötö, että pelkäsin koko ajan rikkovani sen! Ei mennyt tipu rikki ja se jatkoi piipittelyään.


Tänään kävin uudestaan samaisessa paikassa kyläilemässä ja ilokseni sain pienen kennollisen ihan megatuoreita munia - ne kun oli kaikki munittu juuri tänään! Huomenna aamupalalla pääsen siis testaamaan tuoreita aidosti onnellisten kanojen munia. Oon kuullut, että noi maistuu ihan erilaiselta kuin tehotuotetut munat.


Aivan ihanan sään kunniaksi olen käynyt tänään kaksi lenkkiä koirien kanssa. Ensin kahden nuorimmaisen kanssa 1,5h keikka. Löydettiin matkalta karannut koira, otettiin se kiinni ja lopulta löydettiin onneksi sen omistajakin!

Toiselle kävelylle lähdin kahdestaan vanhimman koirani kanssa. Toisin kuin nuoremmat ei tämä vanhin ole koskaan ollut mikään vauhdikas tapaus. Birre tykkää enemmän rauhallisista lenkeistä ihan kahden kesken, joten sellaiselle lähdettiin. Oli tarkoitus käydä ihan pikkuisella kävelyllä, mutta kun siinä matkalla vielä joukkoon liittyi ystävänikin, niin lopulta tämä retki venyi kahden ja puolen tunnin mittaiseksi. Kaikessa rauhassa käppäiltiin, nautiskeltiin auringosta ja juteltiin kaikesta mahdollisesta. Siis kertakaikkisen ihanaa!


On siis nautittu auringosta, kiireettömyydestä, kotkottelevista kanoista, rakkaista koirista, on syöty hyvin ja otettu kaikki ilo irti näistä vapaista. Ihanaa! :) Koirien jutuista tulee vielä tämän illan aikana lisää Koirablogin puolella!

Olen myös istunut "rottapyörän"
sivuvaunussa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti