keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Back in action!

Olo alkaa olemaan jo hiljalleen aika hyvä! Kurkku ei ole kipeä, pystyy nukkumaan kunnolla kun ei ole nokka tukossa ja sen kunniaksi tempasinkin viime yönä 9h unta kalloon ja olin kuin uusi ihminen herätessä. :) Aurinkoinen ilma tuo ihan uutta energiaa päivään ja kaikki vaan tuntuu nyt niin hienolta.

Hormonisotku on lähtenyt aukeamaan ja pillereiden jättämisen vaikutukset on huomattu välittömästi, ehdottomasti hyvä päätös. Nyt vaan niitä seuraavia vaihtoehtoja tutkailemaan... Kiitos muuten aiheeseen kommentoineille avoimuudesta ja kokemusten jakamisesta! :)

Ei muuten mitään jännittävää tiedotettavaa. Tolkuton hinku olis jo salille ja eiköhän sinne viimestään viikonloppuna päästä kirmaamaan, jes jes jes! Kotona oon jo varovaisesti pientä jumppaa tehny parina aamuna ja hyvin jaksaa heilua.

Tänään aamupalana meni kermarahkaa, pellavansiemenrouhetta, mantelilastuja ja omenasosetta. Ruokana töihin lähtee salaattia ja possu+wokkivihannes-kermasotkua. Samaa kamaa syödään myös iltapalana työpäivän jälkeen.

Ihanaa päivää kaikille! :)

P.S. Täältä näette aavistuksen kyseenalaisen nimityksen, jonka sain eilen esimieheltäni. Hmm..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti