lauantai 5. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen reippausviikko

Tällä viikolla kävin salilla kolmena aamuna. Salittomina aamuina on käyty koirien kanssa enemmän tai vähemmän reippaalla lenkillä, mutta on herätty aikasin jokaisena aamuna. Kaikista myöhäsin herääminen tais olla klo 7.

Saliaamuina on herätty 5.30, käytetty koirat pissalla ja sitten paineltu salille. Ennen kymppiä sitä on sitten oltukin untenmailla illalla, tahtoo aika raskaalla kädellä toi Nukkumatti heitellä unihiekkaa silmiin meinaan. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikolla. Huomenna on tiedossa kävelyä koirien kanssa ja maanantaina treenit koirien kanssa hallilla ja tiistaina taas salin merkeissä.

Liikkuminen on tuntunu hyvältä. Kroppa pystyy tekemään ja ainut kipu mitä on tunnettu on sitä hyvää lihaskipua. Ei koske polviin vaikka miten kyykkäis ja pusertais jaloilla! Mun keho on tervehtynyt valtavasti ja sen rasittaminen kuntoilulla tuntuu hyvältä ja helpolta. Tästä tässä projektissa on alkujaan ollut kyse, paremmin voivasta ja pystyvästä kehosta.

Ei siis mitään sen kummempaa tiedotettavaa. Kiitos ihanista kommenteista syömishäiriö-kirjotukseen, on lohdullista tietää ettei ole yksin. Ja on hienoa tietää, että muutkin on saaneet vhh:sta apua. Mahtavaa!

Öitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti