keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Flamingo Spa

Mä löysin pinon lahjaksi saatuja liikunta- ja kulttuuriseteleitä, joten niille piti keksiä tekemistä. Mun päivät kuluu töissä ja koirien parissa, Jiin päivät kuluu töissä, töissä ja töissä. Ens kerralla kun meinaan ryhtyä suhteeseen yrittäjän kanssa, niin tulkaa nyt joku helvetti takomaan järkeä mun päähän! ;)

Niinpä sitten järjestettiin sitä aikaa (tai siis Jii järjesti aikaa, mulla oli vapaapäivä) ja keksin lähteä kahdestaan Flamingo Spahan. En ole koskaan käynyt Flamingon vesipuolella, mutta ainakin kotisivujen kuvat olivat hyvinkin houkuttelevia.

Kuva

Kuvat antoivat vähän väärän kuvan. K-20 -ikärajalla varustettu kylpyläpuoli oli meinaan vielä paljon tunnelmallisempi paikka livenä kuin kuvissa! Siellä oli paljon hämärämpää, joka puolella soi hiljasella semmonen tilulilu-musiikki eikä siellä tehnyt mieli puhua kuin kuiskaten.

Pääasiassa laahustin lämminvesialtaasta höyrysaunaan, sieltä takaisin lämminvesialtaaseen ja sitä kautta miedosti tervalta tuoksuvaan perinnesaunaan. Kolme kokonaista tuntia nautittiin koko kehon valtaavasta rentoudesta, ihanista tuoksuista ja pään tyhjentymisestä. Sillon tajusin miten mielettömän hyvä lahja noi liikunta- ja kulttuurisetelit onkaan! Lahjaksi saadut rahat mä käytän aina kaikkeen arkipäiväseen, kuten auton ja ihmisten ruokkimiseen. Mutta nyt oli pieni "pakko" tehdä jotain pientä ekstraa kivaa. Pari lahjaksi saatua leffalippua vielä odottelevat käyttäjäänsä. :)

Kuva

Kun kroppa sai kunnolla lämpöä niin tuhannen jumiin ja kipeäksi äitynyt selkäkin rusahti lopulta kallonpohjasta häntäluuhun asti. Huojuin suihkun kautta takaisin autolle, kotona lautasellinen ruokaa naamariin ja Harry Potter -elokuvan tuijottelun kautta höyhensaarille. Olihan fiilis. :)

Kuva

P.S. Sairastelu alkais ehkä hiljalleen hellittämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti