perjantai 11. huhtikuuta 2014

Hävisin...

Vaikka mä kovasti olinkin sitä mieltä, että mulla ei ole aikaa tulla kipeäksi, niin se perkele vaan iski silti. Nokka on aavistuksen tukossa, mutta suurin ongelma on kurkussa. Nielu on meinaan niin kipee ettei mitään järkeä!

Jos saa pitää koko turvan ihan paikallaan niin kaikki on hyvin, mutta haukottelusta lähtien kaikki suun liikuttelua vaativa toiminta koskee ihan julmetusti. Ei toki yhtä eksoottinen kipukokemus kuin mononukleoosissa ("pusutauti"), jonka kärsin sillon joskus yläasteella. Se oli niin mieletön setti, ettei tosikaan. :D

Mutta nyt tosiaan ei muuten ole mitenkään kummoinen olo. Ei yskitä, nenässä kuitenkin jonkun verran henki kulkee, ei kuumetta ja muuten ihan jees, mutta toi nielu on aika kirkuvan tulehtuneen näköinen ja tuntuinen. Kyllä harmittaa! Jos nyt tän kärsii tunnollisesti pois alta niin sitten ei tarvi taas ainakaan vuoteen olla kipeenä. :)

4 kommenttia:

 1. Flunssat vissii tarttuu nykyään virtuaalisesti ku mäki oon kipeenä? Perkele, että vituttaa :D mul oli niiiiiiin hyvä treenidraivi päällä. Perkele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasinkin eilen, että säkin kamppailet tän kanssa. Tuntuu että liki kaikki tutut ja tuntemattomat on ollu viime viikkoina enemmän tai vähemmän tän taudin kanssa tekemisissä.

   Ja mitä treenidraiviin tulee, niin ihan todella tiedän tunteen!! :( Mutta otetaan iisisti nyt ja lähdetään sitten taas ihan uusilla voimilla uuteen nousuun eiksje. :)

   Poista